Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Demis Roussos

Următoarele evenimente cu Demis Roussos

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Demis Roussos

Scorpions

Black Friday - Bilete reduse la Scorpions, Jose Carreras și Demis Roussos

Revelionul reducerilor a început, iar isteria Black Friday i-a cuprins încet, încet pe toți românii amatori de reduceri și promoții. Astfel, în weekendul 22-24 noiembrie 2013, cei pasionați de muzica au ocazia sa cumpere bilete reduse la cele mai așteptate evenimente ale sfârșitului de an - concertele Scorpions, Jose Carreras și Demis Roussos.

Demis Roussos

Concert Demis Roussos la Sala Palatului

Demis Roussos revine pe scena Sălii Palatului din București unde va susține un concert tradițional de Crăciun pe 5 decembrie. Artistul va interpreta melodii ca "Ave Maria" "White Christmas", "Silent night", "Amazing Grace", "Dinata Dinata", "Goodbye my love goodbye" sau "My friend the wind".

Concert demis Roussos , 20 decembrie 2011, credit Foto Alin Craciun

Turneul Demis Roussos în România a fost anulat

Demis Roussos trebuia să susţină în perioada 1- 7 aprilie un turneu ce cuprindea spectacole în 4 oraşe din România: Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Braşov, însă, din păcate, aceste concerte... Continuare »

Concert demis Roussos , 20 decembrie 2011, credit Foto Alin Craciun

Demis Roussos concertează la Timișoara, Iași, Sibiu și Brașov în aprilie

După ce în luna decembrie 2011 a încântat publicul bucureștean la Sala Palatului, Demis Roussos se va întoarce în România pentru un turneu naţional desfășurat în perioada 1 - 7... Continuare »

Demis Roussos, din dragoste pentru public!

Demis Roussos a susţinut pe 20 decembrie 2011 la Sala Palatului din București, un frumos concert de Crăciun. Artistul aflat pentru a treia oară în România, a reuşit ca de... Continuare »

Bilete reduse la concerte

Bilete reduse la concertele Nana Mouskouri şi Demis Roussos!

În perioada 27-30 octombrie 2011, biletele la concertele Nana Mouskouri şi Demis Roussos sunt mai ieftine. Reducerile se aplică astfel: Nana Mouskouri: - Reducere de 15% la cat. 200 şi... Continuare »

demis roussos reducere

Bilete mai ieftine la Demis Roussos!

Demis Roussos se va întoarce şi în acest an la Bucureşti pentru deja tradiţionalul concert de Crăciun. Pe 20 decembrie 2011 pe scena Sălii Palatului se vor auzi din nou... Continuare »

demis-roussos la bucuresti

Demis Roussos, concert de Crăciun la București!

Demis Roussos revine în România anul acesta, pentru un recital în Ajun de Crăciun. Evenimentul organizat de Project Events va avea loc pe 20 decembrie 2011 la Sala Palatului din... Continuare »

Cele mai ieftine bilete la Demis Roussos au fost epuizate

Organizatorii concertului lui Demis Roussos programat pentru 4 decembrie 2010 la Sala Palatului anunță, cu mai puțin de două săptămâni înainte de data recitalului, epuizarea celei mai ieftine categorii de... Continuare »

CLOSE
CLOSE