Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Turneul Demis Roussos în România a fost anulat

Publicat

pe

Concert demis Roussos , 20 decembrie 2011, credit Foto Alin Craciun
Concert demis Roussos , 20 decembrie 2011, credit Foto Alin Craciun

Concert demis Roussos , 20 decembrie 2011, credit Foto Alin CraciunDemis Roussos trebuia să susţină în perioada 1- 7 aprilie un turneu ce cuprindea spectacole în 4 oraşe din România: Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Braşov, însă, din păcate, aceste concerte nu vor mai avea loc. Cauza anulării turneului o constituie starea de sănătate a artistului.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperată în perioada 23 martie – 1 mai 2012, de la casele de bilete de unde au fost cumpărate. Biletele trebuie să fie intacte şi valide pentru returnarea banilor.

Mai multe detalii privind recuperarea banilor se pot afla şi sunând la unul din numerele de telefon: 0735 869 831/0735 869 829.

Demis Roussos, pe numele său real Artemios Ventouris Roussos, este celebru pentru vocea dramatică, inconfundabilă - o voce de operă. De-a lungul unei cariere ce depăşeşte 4 decenii, Demis Roussos a câştigat peste 100 de discuri de aur, platină şi diamant și a încântat milioane de persoane din întreaga lume cu piese precum Goodbye My Love Goodbye, My Friend the Wind, Zorba, Forever and Ever, Someday, Lovely Lady of Arcadia.

Vezi cum a fost la concertul de la București susținut de artist anul trecut în perioada sărbătorilor de iarnă!

Trending