Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Black Friday - Bilete reduse la Scorpions, Jose Carreras și Demis Roussos

Revelionul reducerilor a început, iar isteria Black Friday i-a cuprins încet, încet pe toți românii amatori de reduceri și promoții. Astfel, în weekendul 22-24 noiembrie 2013, cei pasionați de muzica au ocazia sa cumpere bilete reduse la cele mai așteptate evenimente ale sfârșitului de an - concertele Scorpions, Jose Carreras și Demis Roussos.

Publicat

pe

Scorpions
Scorpions │ FOTO: videokeman.com

Black Friday - Bilete reduse la concertul ScorpionsAfisul concertului Scorpions de pe 14 decembrie 2013 de la Bucuresti

De azi, 22 noiembrie, și până duminică, 24 noiembrie, fanii Scorpions pot cumpăra bilete mai ieftine cu 30% reducere pentru concertul din 14 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central). Astfel, cel mai ieftin bilet, care înainte de reducere costa 150 lei, acum costa 105 lei, iar cel mai scump bilet, care înainte costa 400 lei, acum costă 280 lei. Link eveniment.

afis-jose-carreras-concert-romexpo-15-decembrie-2013Black Friday - Bilete reduse la concertul Jose Carreras

De asemenea, si biletele la Gala De Craciun cu Jose Carreras din 15 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central) sunt mai ieftine cu 35%. Cel mai ieftin bilet care înainte de reducere costa 150 lei, acum costa 98 lei, iar cel mai scump bilet, care înainte costa 650 lei, acum costa 420 lei. Link eveniment.

Black Friday - Bilete reduse la concertul Demis Roussos afis-demis-roussos-concert-sala-palatului-bucuresti-5-decembrie-2013

Și fanii lui Demis Roussos au șansa să cumpere bilete mai ieftine cu 40% pentru concertul de Crăciun din 5 decembrie de la Sala Palatului. Cele mai ieftine bilete, cele de 50 de lei sunt epuizate de câteva săptămâni, însă următoarea categorie este cea de 100 lei (preț întreg), prețul redus fiind 60 lei. Cele mai scumpe bilete, care înainte costau 300 lei, acum costă 180 lei. Link eveniment.

afis-Lord-Of-The-Dance-spectacol-sala-palatului-bucuresti-14-martie-2014Black Friday - Bilete reduse la concertul Lord Of The Dance

Un alt spectacol care este supus reducerilor de Black Friday în acest weekend este Lord Of The Dance, care va avea loc pe 14 martie 2014 la Sala Palatului din București. Cu o reducere de 20%, cel mai ieftin bilet, care înainte costa 100 lei, acum costă 80 lei. Cel mai scump bilet, care înainte costa 350 lei, acum se poate cumpăra cu 280 lei. Link eveniment.

Astfel, cei care doresc să cumpere unul sau mai multe bilete reduse la unul dintre aceste evenimente, trebuie să intre pe www.BILETOO.ro sau pe www.BLT.ro. Acestea sunt singurele site-uri care vând bilete și care participă la campania Black Friday în acest weekend. Toate evenimentele afișate pe cele două siteuri beneficiază de reduceri cuprinse între 25% și 75%.

În plus, BLT.ro oferă clientilor săi șansa de a câștiga premii. Acestea vor fi acordate prin tragere la sorți din trei în trei ore. Astfel, oricine comandă în perioada 22-24 noiembrie 2013 un bilet de pe www.BLT.ro, intră automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia din premiile puse în joc.

Cei ce comandă online pot câștiga bilete la concertele Scorpions, Jose Carreras, Demis Roussos, Rockstadt, Dulce Pontes, Lord Of The Dance, Live Da Buni, Madrigal, Divna, Gala OVO, la piesele de teatru Ma Mut La Mama, Straini In Noapte, Radu Beligan, tricouri si CD-uri semnate de trupa Led Apple, Meet&Greet-uri cu Scorpions și Jose Carreras. Lista completă de premii și orele de extragere vor fi afișate pe www.BLT.RO.

Scorpions - "Send Me An Angel" (LIVE, București 2011)

Comentează

Trending