Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cele mai ieftine bilete la Demis Roussos au fost epuizate

Publicat

pe

demisroussos

Organizatorii concertului lui Demis Roussos programat pentru 4 decembrie 2010 la Sala Palatului anunță, cu mai puțin de două săptămâni înainte de data recitalului, epuizarea celei mai ieftine categorii de bilete (50 lei).

Evenimentul face parte din turneul aniversar pe care artistul îl susține pentru a celebra cei 40 de ani de carieră muzicală și pentru a-și promova noul album ce îmbină perfect influențele rock și blues cu cele  soul și disco.

Pe lângă trupa de instrumentiști care-l va acompania pe durata concertului, artistul va cânta și câteva piese alături de un cor de copii de la noi din țară.

Repertoriul cu care Demis Roussos își va încânta publicul prezent la concert conține atât piese proprii: “Forever and Ever“, “My Friend the Wind“, “Zorba“, “Goodbye My Love Goodbye“, “Someday” şi “Lovely Lady of Arcadia”, cât și piese de sezon: “Silent Night“, “Amazing Grace“, “Ave Maria” sau “Mary’s Boy Child“.

Preţul unui bilet pentru concertul Demis Roussos este în funcţie de categorie: VIP – 300 Lei, Cat 1 – 250 Lei, Cat 2 – 200 Lei, Cat 3 – 150 Lei, Cat 4 – 100 Lei

Comentează

Trending