Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Brian "Head" Welch

Următoarele evenimente cu Brian "Head" Welch

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Brian "Head" Welch

Noul album Korn poartă numele "The Paradigm Shift"

Korn va lansa pe 1 octombrie cel de-al 11-lea album intitulat "The Paradigm Shift". Este primul disc, după o pauză de 10 ani, alături de chitaristul Brian "Head" Welch, acesta părăsind formația în 2005 pentru a fi mai aproape de Dumnezeu și a se dedica familiei și carierei solo.

Love & Death

Love & Death a lansat un nou single, I W8 4 U - AUDIO

După ce a confirmat apariția la festivalurile Rock am Ring & Rock im Park 2013 alături de foștii colegi din KoRn, chitaristul Brian "Head" Welch a lansat piesa "I W8 4 U", extrasă de pe albumul de debut al trupei Love & Death. Discul, intitulat "Between Here & Lost", va ieși pe piață în data de 22 ianuarie.

Brian Head Welch

Chitaristul Brian "Head" Welch cântă din nou alături de Korn

Korn va sustine anul viitor 2 concerte speciale alaturi de fostul chitarist Brian "Head" Welch. Aparitiile vor avea loc in Germania la festivalurile Rock am Ring & Rock im Park.

Love & Death

Fostul chitarist KoRn, Brian "Head" Welch, a lansat un nou single - AUDIO

Love & Death, noua trupa a fostului chitarist KoRn, Brian "Head" Welch, va lansa albumul de debut in data de 20 noiembrie. Primul extras pe single al discului poarta numele The Abandoning si poate fi ascultat mai jos.

Love & Death

Fostul chitarist KoRn are o nouă trupă

Love & Death, noua trupa a fostului chitarist de la formatia KoRn, Brian "Head" Welch, va lansa albumul de debut in data de 20 noiembrie. Materialul poartă numele Between Here & Lost si a fost inregistrat in Nashville alaturi de producaătorul Jasen Rauch.

CLOSE
CLOSE