Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Brian "Head" Welch

Următoarele evenimente cu Brian "Head" Welch

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Brian "Head" Welch

Noul album Korn poartă numele "The Paradigm Shift"

Korn va lansa pe 1 octombrie cel de-al 11-lea album intitulat "The Paradigm Shift". Este primul disc, după o pauză de 10 ani, alături de chitaristul Brian "Head" Welch, acesta părăsind formația în 2005 pentru a fi mai aproape de Dumnezeu și a se dedica familiei și carierei solo.

Love & Death

Love & Death a lansat un nou single, I W8 4 U - AUDIO

După ce a confirmat apariția la festivalurile Rock am Ring & Rock im Park 2013 alături de foștii colegi din KoRn, chitaristul Brian "Head" Welch a lansat piesa "I W8 4 U", extrasă de pe albumul de debut al trupei Love & Death. Discul, intitulat "Between Here & Lost", va ieși pe piață în data de 22 ianuarie.

Brian Head Welch

Chitaristul Brian "Head" Welch cântă din nou alături de Korn

Korn va sustine anul viitor 2 concerte speciale alaturi de fostul chitarist Brian "Head" Welch. Aparitiile vor avea loc in Germania la festivalurile Rock am Ring & Rock im Park.

Love & Death

Fostul chitarist KoRn, Brian "Head" Welch, a lansat un nou single - AUDIO

Love & Death, noua trupa a fostului chitarist KoRn, Brian "Head" Welch, va lansa albumul de debut in data de 20 noiembrie. Primul extras pe single al discului poarta numele The Abandoning si poate fi ascultat mai jos.

Love & Death

Fostul chitarist KoRn are o nouă trupă

Love & Death, noua trupa a fostului chitarist de la formatia KoRn, Brian "Head" Welch, va lansa albumul de debut in data de 20 noiembrie. Materialul poartă numele Between Here & Lost si a fost inregistrat in Nashville alaturi de producaătorul Jasen Rauch.

CLOSE
CLOSE