Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Fostul chitarist KoRn, Brian "Head" Welch, a lansat un nou single - AUDIO

Love & Death, noua trupa a fostului chitarist KoRn, Brian "Head" Welch, va lansa albumul de debut in data de 20 noiembrie. Primul extras pe single al discului poarta numele The Abandoning si poate fi ascultat mai jos.
Love & Death

Love & Death

Love & Death, noua trupă a fostului chitarist KoRn, Brian "Head" Welch, va lansa albumul de debut în data de 20 noiembrie. Primul extras pe single al discului poartă numele The Abandoning și poate fi ascultat mai jos.

CD-ul poartă numele Between Here & Lost și a fost înregistrat în Nashville alături de producaătorul Jasen Rauch (Red, Breaking Benjamin). Paul Pavao, Ben Grosse (Marilyn Manson, Disturbed) și Jim Monti (KoRn) au mixat acest produs care conține zece piese.

Love & Death

Love & Death (Foto: www.facebook.com)

Love & Death a fost formată în anul 2009 după ce Welch a susținut o serie de audiții online pe YouTube. Pe 24 aprilie trupa a lansat EP-ul de debut, intitulat Chemicals, iar primul videoclip a fost pentru piesa de titlu. Componența actuala este compusă din Brian "Head" Welch - chitara/voce, JR Bareis - chitara, Michael Valentine - bas și bateristul Dan Johnson.

Welch a urcat din nou pe scenă alături de foștii colegi din KoRn cu ocazia concertului sustinut pe 5 mai 2012 la festivalul Carolina Rebelion. Formația a cântat piesa Blind și a fost prima apariție a chitaristului alaturi de foștii colegi după o pauză de șapte ani. Inregistrarea momentului poate fi urmărită mai jos.

Love & Death - The Abandoning

Tracklist Between Here & Lost

 1. The Abandoning
 2. Whip It
 3. Watching The Bottom Fall
 4. By The Way...
 5. Meltdown
 6. My Disaster
 7. I W8 4 U (featuring Mattie Montgomery)
 8. Fading Away
 9. Paralyzed
 10. Chemicals
 11. Bruises

Citește mai multe despre Brian "Head" WelchKorn
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers se gândește deja la un nou album

Bateristul trupei Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, a declarat ca trupa va termina de concertat la jumatatea lunii aprilie...

Închide