Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Chitaristul Brian "Head" Welch cântă din nou alături de Korn

Korn va sustine anul viitor 2 concerte speciale alaturi de fostul chitarist Brian "Head" Welch. Aparitiile vor avea loc in Germania la festivalurile Rock am Ring & Rock im Park.
Brian Head Welch

Brian Head Welch

Pionierii genului nu-metal Korn au anunțat ca vor susține în 2013 două concerte speciale alături de fostul chitarist Brian "Head" Welch. Cei care se vor bucura de aceste show-uri vor fi spectatorii prezenți la Rock am Ring & Rock im Park care vor avea loc în perioada 7 - 9 iunie. Până în prezent și-au mai anunțat participarea formațiile Stone Sour, Bad Religion, Five Finger Death Punch și Bullet for My Valentine.

Brian Head Welch

Brian Head Welch (Foto: www.facebook.com)

Welch a mai cântat alături de foștii colegi din Korn cu ocazia concertului sustinut pe 5 mai 2012 la festivalul Carolina Rebelion. Formația a cântat piesa Blindși a fost prima apariție a chitaristului alaturi de foștii colegi după o pauză de șapte ani. Inregistrarea momentului poate fi urmărită mai jos.

Brian "Head" Welch, în vârstă de 42 de ani, a părăsit formația Korn în 2005 iar în anul 2009 a înființat trupa Love & Death. Albumul de debut, intitulat Between Here And Lost, va fi lansat pe 19 noiembrie prin intermediul casei de discuri Tooth & Nail Records și a fost înregistrat în studioul din Nashville alături de producătorul Jasen Rauch (RED, Breaking Benjamin). Mixajul a este realizat de Paul Pavao, Ben Grosse (Marilyn Manson, Disturbed) și Jim Monti (Korn).

Korn & Brian Head Welch - Blind

Tracklist Between Here & Lost

 1. The Abandoning
 2. Whip It
 3. Watching The Bottom Fall
 4. By The Way...
 5. Meltdown
 6. My Disaster
 7. I W8 4 U (featuring Mattie Montgomery)
 8. Fading Away
 9. Paralyzed
 10. Chemicals
 11. Bruises

Citește mai multe despre Brian "Head" WelchKorn
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele 70 de bilete promoționale la concertul Helloween și Gamma Ray

HELLOWEEN si GAMMA RAY vor sustine concerte la Bucuresti pe 16 martie 2013, iar primele 350 de bilete au fost...

Închide