Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Fostul chitarist KoRn are o nouă trupă

Love & Death, noua trupa a fostului chitarist de la formatia KoRn, Brian "Head" Welch, va lansa albumul de debut in data de 20 noiembrie. Materialul poartă numele Between Here & Lost si a fost inregistrat in Nashville alaturi de producaătorul Jasen Rauch.
Love & Death

Love & Death

Love & Death, noua trupă a fostului chitarist de la formația KoRn, Brian "Head" Welch, va lansa albumul de debut în data de 20 noiembrie.

Materialul poartă numele Between Here & Lost și a fost înregistrat în Nashville alături de producaătorul Jasen Rauch (Red, Breaking Benjamin). Paul Pavao, Ben Grosse (Marilyn Manson, Disturbed) și Jim Monti (KoRn) au mixat acest produs care conține zece piese.

Love & Death

Love & Death (Foto: www.facebook.com)

Love & Death a fost formată în anul 2009 după ce Welch a susținut o serie de audiții online pe YouTube. Pe 24 aprilie trupa a lansat EP-ul de debut, intitulat Chemicals, iar primul videoclip a fost pentru piesa de titlu. Componența actuala este compusă din Brian "Head" Welch - chitara/voce, JR Bareis - chitara, Michael Valentine - bas și bateristul Dan Johnson.

Welch a urcat din nou pe scenă alături de foștii colegi din KoRn cu ocazia concertului sustinut pe 5 mai 2012 la festivalul Carolina Rebelion. Formația a cântat piesa Blind și a fost prima apariție a chitaristului alaturi de foștii colegi după o pauză de șapte ani. Inregistrarea momentului poate fi urmărită mai jos.

Tracklist Between Here & Lost

 1. The Abandoning
 2. Whip It
 3. Watching The Bottom Fall
 4. By The Way...
 5. Meltdown
 6. My Disaster
 7. I W8 4 U (featuring Mattie Montgomery)
 8. Fading Away
 9. Paralyzed
 10. Chemicals
 11. Bruises

Citește mai multe despre Brian "Head" WelchKorn
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Monica Anghel revine cu single-ul Bad Love Story – AUDIO

Monica Anghel revine cu o piesă nouă intitulată Bad Love Story. Balada are puternice influențe de soul și un sound...

Închide