Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Love & Death a lansat un nou single, I W8 4 U - AUDIO

După ce a confirmat apariția la festivalurile Rock am Ring & Rock im Park 2013 alături de foștii colegi din KoRn, chitaristul Brian "Head" Welch a lansat piesa "I W8 4 U", extrasă de pe albumul de debut al trupei Love & Death. Discul, intitulat "Between Here & Lost", va ieși pe piață în data de 22 ianuarie.

Publicat

pe

Love & Death
Love & Death │ FOTO: www.facebook.com

După ce a confirmat apariția la festivalurile Rock am Ring & Rock im Park 2013 alături de foștii colegi din KoRn, chitaristul Brian "Head" Welch a lansat piesa "I W8 4 U", inclusă pe albumul de debut al trupei Love & Death. 

Este a două piesă, după Abandoning, oferită fanilor,discul intitulat "Between Here & Lost" fiind programat spre lansare pe 22 ianuarie.

Love & Death

Love & Death │ FOTO: www.facebook.com

CD-ul a fost înregistrat în Nashville alături de producătorul Jasen Rauch (Red, Breaking Benjamin) iar Paul Pavao, Ben Grosse (Marilyn Manson, Disturbed) și Jim Monti (KoRn) au mixat cele 11 piese incluse pe album.

Love & Death a fost formată în anul 2009 după ce Welch a susținut o serie de audiții online pe YouTube. Pe 24 aprilie 2012 trupa a lansat EP-ul de debut, intitulat Chemicals, iar primul videoclip a fost pentru piesa de titlu. Componența actuala este compusă din Brian "Head" Welch - chitara/voce, JR Bareis - chitara, Michael Valentine - bas și bateristul Dan Johnson.

Welch a urcat din nou pe scenă alături de foștii colegi din KoRn cu ocazia concertului sustinut pe 5 mai 2012 la festivalul Carolina Rebelion. Formația a cântat piesa Blind și a fost prima apariție a chitaristului alaturi de foștii colegi după o pauză de șapte ani. Inregistrarea momentului poate fi urmărită mai jos.

Love & Death - I W8 4 U

Tracklist Between Here & Lost

  1. The Abandoning
  2. Whip It
  3. Watching The Bottom Fall
  4. By The Way...
  5. Meltdown
  6. My Disaster
  7. I W8 4 U (featuring Mattie Montgomery)
  8. Fading Away
  9. Paralyzed
  10. Chemicals
  11. Bruises

Trending