Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Love & Death a lansat un nou single, I W8 4 U - AUDIO

După ce a confirmat apariția la festivalurile Rock am Ring & Rock im Park 2013 alături de foștii colegi din KoRn, chitaristul Brian "Head" Welch a lansat piesa "I W8 4 U", extrasă de pe albumul de debut al trupei Love & Death. Discul, intitulat "Between Here & Lost", va ieși pe piață în data de 22 ianuarie.
Love & Death

Love & Death

După ce a confirmat apariția la festivalurile Rock am Ring & Rock im Park 2013 alături de foștii colegi din KoRn, chitaristul Brian "Head" Welch a lansat piesa "I W8 4 U", inclusă pe albumul de debut al trupei Love & Death. 

Este a două piesă, după Abandoning, oferită fanilor,discul intitulat "Between Here & Lost" fiind programat spre lansare pe 22 ianuarie.

Love & Death

Love & Death (Foto: www.facebook.com)

CD-ul a fost înregistrat în Nashville alături de producătorul Jasen Rauch (Red, Breaking Benjamin) iar Paul Pavao, Ben Grosse (Marilyn Manson, Disturbed) și Jim Monti (KoRn) au mixat cele 11 piese incluse pe album.

Love & Death a fost formată în anul 2009 după ce Welch a susținut o serie de audiții online pe YouTube. Pe 24 aprilie 2012 trupa a lansat EP-ul de debut, intitulat Chemicals, iar primul videoclip a fost pentru piesa de titlu. Componența actuala este compusă din Brian "Head" Welch - chitara/voce, JR Bareis - chitara, Michael Valentine - bas și bateristul Dan Johnson.

Welch a urcat din nou pe scenă alături de foștii colegi din KoRn cu ocazia concertului sustinut pe 5 mai 2012 la festivalul Carolina Rebelion. Formația a cântat piesa Blind și a fost prima apariție a chitaristului alaturi de foștii colegi după o pauză de șapte ani. Inregistrarea momentului poate fi urmărită mai jos.

Love & Death - I W8 4 U

Tracklist Between Here & Lost

 1. The Abandoning
 2. Whip It
 3. Watching The Bottom Fall
 4. By The Way...
 5. Meltdown
 6. My Disaster
 7. I W8 4 U (featuring Mattie Montgomery)
 8. Fading Away
 9. Paralyzed
 10. Chemicals
 11. Bruises

Citește mai multe despre Brian "Head" Welch
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nelly Furtado a lansat "Waiting for the Night" - VIDEOCLIP

Vezi noul clip al lui Nelly Furtado - "Waiting for the Night" în care dansează flamenco cu "morții". Piesa este...

Închide