Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Black

Următoarele evenimente cu Black

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Black

Black

Black, autorul hitului "Wonderful Life", a murit la 53 de ani

BLACK, aka Colin Vearncombe, a murit la vârsta de 53 de ani, după 16 zile în care a stat internat în spital în stare de inconștiență. Artistul fusese implicat într-un grav accident de mașină în Irlanda.

Black

BLACK a fost implicat într-un grav accident de mașină, concertul din martie se amână

BLACK aka Colin Vearncombe a fost implicat într-un grav accident de mașină în Irlanda, starea lui de sănătate fiind în acest moment una critica, dar stabilă. Concertul ce urma să se desfășoare pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, se va amâna.

Black

Black aduce "Wonderful Life" în România

Black, autorul hitului "Wonderful Life", va concerta în România pe 28 mai 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, făcând parte din turneul de promovare a noului album al artistului britanic. Biletele pentru concertul Black de la București sunt disponibile la prețuri de presale până pe 4 februarie.

CLOSE
CLOSE