Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Black, autorul hitului "Wonderful Life", a murit la 53 de ani

BLACK, aka Colin Vearncombe, a murit la vârsta de 53 de ani, după 16 zile în care a stat internat în spital în stare de inconștiență. Artistul fusese implicat într-un grav accident de mașină în Irlanda.
Black

Black

Black, artistul recunoscut pentru hitul "Wonderful Life", a murit pe 26 ianuarie la vârsta de 53 de ani. Muzicianul fusese implicat într-un grav accident de mașină, în ultimele 16 zile aflându-se într-o stare critică.

"Suntem profund îndurerați să anunțăm moartea lui Colin Vearncombe (aka Black) pe 26 ianuarie 2016. Colin nu și-a mai recăpătat cunoștința după accidentul de mașină în care a fost implicat în urmă cu 16 zile. A avut însă o moarte liniștită, fiind înconjurat de familie.

Soția sa, Camilla, și cei trei fii le mulțumesc medicilor de la Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar Cork: <<Colin a primit cea mai bună îngrijire din partea medicilor experți și a echipajului extrem de bine pregătit profesional și le suntem recunoscători pentru tot ceea ce au făcut.>>

Înmormântarea va fi privată, dar va avea loc și o ceremonie funerară în Liverpool în viitorul apropiat, știind că foarte mulți dintre fani vor dori să celebreze viața și cariera lui Colin. Data acestei ceremonii va fi anunțată în perioada următoare (...).

No need to laugh or cry
It’s a wonderful, wonderful life", apare într-un mesaj oficial, transmis de managementul artistului.

Născut în Liverpool, Marea Britanie, Black și-a început activitatea muzicală în 1981. Artistul britanic are în discografie 13 albume de studio, precum și materiale live, cea mai cunoscută compoziție a sa fiind „Wonderful Life„, melodie plasată pe prima poziție în topul single-urilor din Austria și pe locul 2 în clasamentele din Franța și Germania. Alte melodii populare din repertoriul Black sunt ”Sweetest Smile”,  ”I Am Not Afraid” sau ”This Is Life”.

Putini iubitori ai pieselor lui știu că solistul, printre multe activități artistice, scrie și poezie. În 2014 a fost publicată prima sa colecție de poezii: ”I Am Not The Same Person”. Cea de-a doua colecție poartă numele ”Walk the Dottet Line”. În ciuda acestor lansări, Black a preferat să rămână undeva în umbră, să compună, să recite și să cânte, fără a insista pe promovare.

BLACK ar fi trebuit să concerteze anul acesta în România. Show-ul artistului era programat pe 4 martie, la Hard Rock Cafe.

Citește mai multe despre Black
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
YellLow a colaborat cu Mihai Ristea pentru noul single "Do It Again" - TEASER VIDEO

Noul single YellLow se numește ”Do It Again” și a fost înregistrat în colaborare cu Mihai Ristea. Până la dezvăluirea...

Închide