Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Black aduce "Wonderful Life" în România

Black, autorul hitului "Wonderful Life", va concerta în România pe 28 mai 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, făcând parte din turneul de promovare a noului album al artistului britanic. Biletele pentru concertul Black de la București sunt disponibile la prețuri de presale până pe 4 februarie.

Publicat

pe

Black
Black

Black sau Colin Vearncombe, cunoscut publicului larg pentru piesa "Wonderful Life", va lansa în primăvara anului 2015 un nou album. Titlul discului nu a fost încă dezvăluit, însă datele turneului de promovare au fost deja stabilite, artistul britanic având programate concerte în UK și Europa.

În mai, turneul va avea oprire și în România, evenimentul oferind fanilor din țară oportunitatea de a-i asculta în premieră noile compoziții. Black va concerta la Sala Palatului din București pe 28 mai 2015, în cadrul show-ului urmând a fi interpretate live atât melodii de pe albumul în lucru, cât și piese precum ”Everything Coming Up Roses”, ”Sweetest Smile”, ”Paradise”, ”I Am Not Afraid”, ”This Is Life”.

Black - "Wonderful Life" - AUDIO

Născut în Liverpool, Marea Britanie, Black și-a început activitatea muzicală în 1981. Artistul britanic are în discografie 13 albume de studio, precum și materiale live, cea mai cunoscută compoziție a sa fiind "Wonderful Life", melodie plasată pe prima poziție în topul single-urilor din Austria și pe locul 2 în clasamentele din Franța și Germania. Alte melodii populare din repertoriul Black sunt ”Sweetest Smile”,  ”I Am Not Afraid” sau ”This Is Life”.

Putini iubitori ai pieselor lui știu că solistul, printre multe activități artistice, scrie și poezie. În 2014 a fost publicată prima sa colecție de poezii: ”I Am Not The Same Person”. Cea de-a doua colecție poartă numele ”Walk the Dottet Line”. În ciuda acestor lansări, Black a preferat să rămână undeva în umbră, să compună, să recite și să cânte, fără a insista pe promovare.

Black / Colin Vearncombe - "Someone New" - LIVE

Anul acesta, Black se întoarce în atenția publicului, începând înregistrarea primului său album după o pauză de 6 ani, material ce va fi lansat în primavara anului 2015. Recent, artistul a demarat o campanie de finanțare pentru a sprijini apariția noului produs discografic, alături de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl și Peggy Seeger și fratele lui Kirsty MacColl). :

"Calum Malcolm a produs unii dintre artiștii mei preferați din toate timpurile și sunt extrem de flatat că lucrează pentru noul meu material. El este, de asemenea, o mare personalitate pe care o am în studio-ul de înregistrari." - Black

Bilete concert Black la Sala Palatului:

Biletele pentru concertul Black de la București au fost puse în vânzare la prețuri de presale. În perioada promoțională, respectiv 28 ianuarie - 4 februarie, biletele au prețuri cuprinse între 44 de lei și 224 lei. După această perioadă de presale, biletele vor fi disponibile la prețuri cuprinse între 49 lei și 249 lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiş Black Concert Hard Rock Cafe 2016
Concerte vineri, 4 martie 2016

ANULAT - Black

Loc
Hard Rock Cafe

Trending