Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

BLACK a fost implicat într-un grav accident de mașină, concertul din martie se amână

BLACK aka Colin Vearncombe a fost implicat într-un grav accident de mașină în Irlanda, starea lui de sănătate fiind în acest moment una critica, dar stabilă. Concertul ce urma să se desfășoare pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, se va amâna.

Publicat

pe

Black
Black

BLACK este internat într-un spital din Irlanda. În prezent, încă se așteaptă informații privind îmbunătățirea stării artistului, acesta prezentând multiple leziuni în zona capului, oase rupte la mâini și picioare.

„Colin este înconjurat de căldura familiei sale, care se roagă pentru el, iar medicii îi oferă toată îngrjirea de care are nevoie. Familia sa ar aprecia dacă fanii i-ar trimite energia pozitivă de care are atâta nevoie, pentru a se trezi din comă”, a mentionat tour managerul artistului britanic.

Concertul BLACK ce urma să se desfășoare pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, se va amâna, fiind slabe șanse ca artistul să își revină complet până la începutul primăverii, doar recuperarea, potrivit medicilor, durând cateva luni.

Născut în Liverpool, Marea Britanie, Black și-a început activitatea muzicală în 1981. Artistul britanic are în discografie 13 albume de studio, precum și materiale live, cea mai cunoscută compoziție a sa fiind „Wonderful Life„, melodie plasată pe prima poziție în topul single-urilor din Austria și pe locul 2 în clasamentele din Franța și Germania. Alte melodii populare din repertoriul Black sunt ”Sweetest Smile”,  ”I Am Not Afraid” sau ”This Is Life”.

Putini iubitori ai pieselor lui știu că solistul, printre multe activități artistice, scrie și poezie. În 2014 a fost publicată prima sa colecție de poezii: ”I Am Not The Same Person”. Cea de-a doua colecție poartă numele ”Walk the Dottet Line”. În ciuda acestor lansări, Black a preferat să rămână undeva în umbră, să compună, să recite și să cânte, fără a insista pe promovare.

Trending