Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

ANULAT - Black la Hard Rock Cafe

Afiş Black Concert Hard Rock Cafe 2016 Raportează erori Data: vineri, 4 martie 2016Ora de incepere: 22:30 Loc:
Hard Rock Cafe,
București
Organizator: German Quality Entertainment
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Concertul a fost amânat pentru că BLACK aka Colin Vearncombe a fost implicat într-un grav accident de mașină în Irlanda, starea lui de sănătate fiind în acest moment una critică.

Black, celebrul artist pop-rock, care a țintit direct către inimile oamenilor cu single-ul Wonderful Life, vine în România cu un concert ce va avea loc la Hard Rock Cafe, pe data de 4 martie 2016. Pe lângă celebra piesă Wonderful Life, clasată în 1987 pe locul 2 în Franța și Germania și pe locul 1 în Austria, artistul va interpreta și melodii de pe noul său album.

Bilete Black la Hard Rock Cafe

  • VIP – 150 RON
  • CATEGORIA I– 120 RON
  • CATEGORIA II – 90 RON
  • CATEGORIA III – 60 RON

Născut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele său adevărat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare "Wonderful Life " și " Sweetest Smile". A lansat mai mult de 10 albume de studio, precum și mai multe materiale live în ultimii aproape 25 de ani. În ultimii doi ani a lansat două EP-uri, a avut mai multe concerte în Europa și Rusia, apariții TV, trei turnee Marea Britanie și oaspete de seama în Moscova pe Stadionul Olimpic în fața a peste 24.000 de oameni.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Black

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE