Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Belinda Carlisle

Următoarele evenimente cu Belinda Carlisle

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Belinda Carlisle

Belinda Carlisle

Concertul Belinda Carlisle de la Sala Palatului a fost anulat

Belinda Carlisle urma să concerteze pentru prima dată la București pe 16 octombrie 2013. Din păcate, concertul a fost anulat din cauza interesului scăzut din partea publicului. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare din rețeaua Eventim începând cu data de 21 octombrie 2013.

Belinda Carlisle

Belinda Carlisle lansează DVD-ul "Live from Metropolis Studios"

Belinda Carlisle lansează DVD-ul "Live from Metropolis Studios", realizat cu ocazia susţinerii unui concert memorabil în prestigiosul studio Metropolis.

Concert Belinda Carlisle la Sala Palatului din București

Belinda Carlisle, figură iconică ale muzicii pop-rock, va concerta la Sala Palatului din București pe 16 octombrie 2013. Una dintre cele mai mari voci feminine din zona muzicii pop va vizita pentru prima dată România şi va oferi un spectacol plin de energie care va rămâne în memoria publicului pentru mult timp. Evenimentul este organizat de de către Phoenix Entertainment Classics.

CLOSE
CLOSE