BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Concert Belinda Carlisle la Sala Palatului din București

Belinda Carlisle, figură iconică ale muzicii pop-rock, va concerta la Sala Palatului din București pe 16 octombrie 2013. Una dintre cele mai mari voci feminine din zona muzicii pop va vizita pentru prima dată România şi va oferi un spectacol plin de energie care va rămâne în memoria publicului pentru mult timp. Evenimentul este organizat de de către Phoenix Entertainment Classics.

Belinda Carlisle

Belinda Carlisle, figură iconică a muzicii pop-rock, va concerta la Sala Palatului din București pe 16 octombrie 2013. Una dintre cele mai mari voci feminine din zona muzicii pop va vizita pentru prima dată România şi va oferi un spectacol plin de energie care va rămâne în memoria publicului pentru mult timp. Evenimentul este organizat de de către Phoenix Entertainment Classics.

Berlinda Carlisle

Berlinda Carlisle

Hituri precum "La Luna", "Heaven is a Place on Earth", "Circle în the Sand", "Mad About You", "I Get Weak", "Summer Rain" sau "Leave a Light On" vor însufleți amintirile anilor '80 in inimile spectatorilor. Piesele Belindei s-au clasat întotdeauna pe locuri fruntașe în topurile celor mai de succes melodii, iar dintre acestea amintim "Heaven is a place on Earth" care s-a situat pe primul loc în clasamentele din SUA și Marea Britanie.

Belinda Carlisle a cunoscut celebritatea în anii ’80 într-o perioadă extrem de propice pentru genul muzical pop-rock. Artista a făcut parte din faimosul grup britanic The Go-Go’s, o trupă atipică pentru acele vremuri întrucât avea în componență numai femei care cântau inclusiv la instrumente muzicale. Unicitatea stilului a propulsat The Go-Go’s în topurile Billboard ale celor mai bune albume cu peste 7 milioane de copii vândute în întreaga lume în doar trei ani de zile.

Începând cu 1985 când trupa The Go-Go’s şi-au anunţat oficial desfiinţarea, Belinda Carlisle a continuat să îşi urmeze pasiunea pentru muzică pe cont propriu, rezultând o carieră solo încărcată de realizări. Artista s-a remarcat prin vocea sa suavă şi intensă şi a reuşit să îşi menţină statutul de cântăreaţă de succes până în prezent. Activitatea cântăreței a fost răsplătită nu numai cu aplauzele a milioane de fani dar şi cu o stea pe Hollywood Hall of Fame.

Bilete la concertul Belinda Carlisle

În funcție de categoria de loc biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, de la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • 300 lei
  • 220 lei
  • 160 lei
  • 110 lei
  • 75 lei

Belinda Carlisle - "La Luna"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Belinda Carlisle
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 17 - 19 mai - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 17 - 19 mai 2013 în Bucuresti și în...

Închide