Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Belinda Carlisle lansează DVD-ul "Live from Metropolis Studios"

Belinda Carlisle lansează DVD-ul "Live from Metropolis Studios", realizat cu ocazia susţinerii unui concert memorabil în prestigiosul studio Metropolis.

Publicat

pe

Belinda Carlisle
Belinda Carlisle

Belinda Carlisle, artista de muzică pop care va oferi un spectacol inedit la Sala Palatului în această toamnă, lansează DVD-ul "Live from Metropolis Studios". Însoțit de un CD, materialul a fost realizat cu ocazia susţinerii unui concert memorabil în prestigiosul studio londonez Metropolis. Evenimentul a fost unul exclusivist, doar 100 de persoane având șansa de a asista la acest spectacol.

Belinda Carlisle

Belinda Carlisle

"Live from Metropolis Studios" va fi disponibil atât în format standard, cât şi într-o ediţie deluxe ce cuprinde o mulţime de fotografii ale Belindei, precum şi o poză cu autograful original al artistei. Pachetul deluxe poate fi comandat până la data 26 iulie de pe site-ul oficial.

Belinda Carlisle va concerta la Sala Palatului din București pe 16 octombrie 2013. Una dintre cele mai mari voci feminine din zona muzicii pop va vizita pentru prima dată România şi va oferi un spectacol plin de energie.

Hituri precum "La Luna", "Heaven is a Place on Earth", "Circle în the Sand", "Mad About You", "I Get Weak", "Summer Rain" sau "Leave a Light On" vor însufleți amintirile anilor '80 in inimile spectatorilor. Piesele Belindei s-au clasat întotdeauna pe locuri fruntașe în topurile celor mai de succes melodii, iar dintre acestea amintim "Heaven is a place on Earth" care s-a situat pe primul loc în clasamentele din SUA și Marea Britanie.

Belinda Carlisle a cunoscut celebritatea în anii ’80 într-o perioadă extrem de propice pentru genul muzical pop-rock. Artista a făcut parte din faimosul grup britanic The Go-Go’s, o trupă atipică pentru acele vremuri întrucât avea în componență numai femei care cântau inclusiv la instrumente muzicale. Unicitatea stilului a propulsat The Go-Go’s în topurile Billboard ale celor mai bune albume cu peste 7 milioane de copii vândute în întreaga lume în doar trei ani de zile.

Începând cu 1985 când trupa The Go-Go’s şi-au anunţat oficial desfiinţarea, Belinda Carlisle a continuat să îşi urmeze pasiunea pentru muzică pe cont propriu, rezultând o carieră solo încărcată de realizări. Artista s-a remarcat prin vocea sa suavă şi intensă şi a reuşit să îşi menţină statutul de cântăreaţă de succes până în prezent. Activitatea cântăreței a fost răsplătită nu numai cu aplauzele a milioane de fani dar şi cu o stea pe Hollywood Hall of Fame.

Concertul Belindei Carlisle este prezentat în România de către Phoenix Entertainment Classics. Biletele sunt disponibile la prețurile de 300, 220, 160, 110 și 75 de lei în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate din rețeaua Eventim.

Belinda Carlisle - "La Luna"

PUBLICITATE
Comentează

Trending