Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concertul Belinda Carlisle de la Sala Palatului a fost anulat

Belinda Carlisle urma să concerteze pentru prima dată la București pe 16 octombrie 2013. Din păcate, concertul a fost anulat din cauza interesului scăzut din partea publicului. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare din rețeaua Eventim începând cu data de 21 octombrie 2013.
Belinda Carlisle

Belinda Carlisle

Urmărește-ne pe

Organizatorul evenimentului, Phoenix Entertainment, își cere scuze pentru eventualele neplăceri și inconveniențe. Banii plătiți pe biletele vândute vor fi înapoiați prin punctele de vânzare din rețeaua Eventim, începând cu data de 21.10.2013. Anterior, concertul artistei programat la Sofia a fost de asemenea anulat.

Totodată, suntem nevoiți să anulăm concursul aflat în desfășurare pe site-ul nostru. Vom reveni în curând cu alte propuneri. Demersul concurenților nu a fost total în zadar. A rezultat un clasament al preferințelor din repertoriul Belindei Carlisle, pe care vi-l prezentăm mai jos:

  1. La Luna - 41% voturi
  2. Heaven is a Place on Earth - 26% voturi
  3. Circle în the Sand - 20% voturi
  4. Alte melodii - 13% voturi

Urmărește videoclipul celei mai populare melodii: Belinda Carlisle - La Luna

Belinda Carlisle a cunoscut celebritatea în anii ’80 într-o perioadă extrem de propice pentru genul muzical pop-rock. Artista a făcut parte din faimosul grup britanic The Go-Go’s, o trupă atipică pentru acele vremuri întrucât avea în componență numai femei care cântau inclusiv la instrumente muzicale. Unicitatea stilului a propulsat The Go-Go’s în topurile Billboard ale celor mai bune albume cu peste 7 milioane de copii vândute în întreaga lume în doar trei ani de zile. Începând cu 1985 când trupa The Go-Go’s şi-au anunţat oficial desfiinţarea, Belinda Carlisle a continuat să îşi urmeze pasiunea pentru muzică pe cont propriu, rezultând o carieră solo încărcată de realizări. Artista s-a remarcat prin vocea sa suavă şi intensă şi a reuşit să îşi menţină statutul de cântăreaţă de succes până în prezent. Activitatea cântăreței a fost răsplătită nu numai cu aplauzele a milioane de fani dar şi cu o stea pe Hollywood Hall of Fame.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Belinda Carlisle
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus conduce topurile din UK cu "Bangerz" și "Wrecking Ball"

Miley Cyrus demonstrează încă o dată că în lumea divertismentului criticile și conflictul generează vânzări. Noul său album, "Bangerz", și...

Închide