Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Concertul Belinda Carlisle de la Sala Palatului a fost anulat

Belinda Carlisle urma să concerteze pentru prima dată la București pe 16 octombrie 2013. Din păcate, concertul a fost anulat din cauza interesului scăzut din partea publicului. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare din rețeaua Eventim începând cu data de 21 octombrie 2013.
Belinda Carlisle

Belinda Carlisle

Organizatorul evenimentului, Phoenix Entertainment, își cere scuze pentru eventualele neplăceri și inconveniențe. Banii plătiți pe biletele vândute vor fi înapoiați prin punctele de vânzare din rețeaua Eventim, începând cu data de 21.10.2013. Anterior, concertul artistei programat la Sofia a fost de asemenea anulat.

Totodată, suntem nevoiți să anulăm concursul aflat în desfășurare pe site-ul nostru. Vom reveni în curând cu alte propuneri. Demersul concurenților nu a fost total în zadar. A rezultat un clasament al preferințelor din repertoriul Belindei Carlisle, pe care vi-l prezentăm mai jos:

  1. La Luna - 41% voturi
  2. Heaven is a Place on Earth - 26% voturi
  3. Circle în the Sand - 20% voturi
  4. Alte melodii - 13% voturi

Urmărește videoclipul celei mai populare melodii: Belinda Carlisle - La Luna

Belinda Carlisle a cunoscut celebritatea în anii ’80 într-o perioadă extrem de propice pentru genul muzical pop-rock. Artista a făcut parte din faimosul grup britanic The Go-Go’s, o trupă atipică pentru acele vremuri întrucât avea în componență numai femei care cântau inclusiv la instrumente muzicale. Unicitatea stilului a propulsat The Go-Go’s în topurile Billboard ale celor mai bune albume cu peste 7 milioane de copii vândute în întreaga lume în doar trei ani de zile. Începând cu 1985 când trupa The Go-Go’s şi-au anunţat oficial desfiinţarea, Belinda Carlisle a continuat să îşi urmeze pasiunea pentru muzică pe cont propriu, rezultând o carieră solo încărcată de realizări. Artista s-a remarcat prin vocea sa suavă şi intensă şi a reuşit să îşi menţină statutul de cântăreaţă de succes până în prezent. Activitatea cântăreței a fost răsplătită nu numai cu aplauzele a milioane de fani dar şi cu o stea pe Hollywood Hall of Fame.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Belinda Carlisle
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus conduce topurile din UK cu "Bangerz" și "Wrecking Ball"

Miley Cyrus demonstrează încă o dată că în lumea divertismentului criticile și conflictul generează vânzări. Noul său album, "Bangerz", și...

Închide