Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Methadone Skies la Rockstadt

Raportează erori Data: sâmbătă, 25 mai 2019Ora de incepere: 20:30 Loc:
Rockstadt,
Brașov 41304

Pe 25 mai, Methadone Skies va susține un concert de lansare a albumului "Different Layers of Fear" la Rockstadt din Brașov. În deschidere va cânta Black Water.

Bilete concert Methadone Skies la Brașov

  • Acces General - 25 lei

Methadone Skies este o formație muzicală independentă din Timișoara. Activă din 2009, ea abordează un mix eclectic de psychedelic și stoner rock/metal cu diverse influențe precum post rock, doom metal și progressive rock. Grupul nu și-a impus niciodată limite în experimentele sale, de aceea fiecare din cele trei albume lansate îmbină stiluri diferite provenite în principal din jam session-uri. Anul 2019 marchează aniversarea de 10 ani a cvartetului timișorean, iar cel mai bun mod de a o celebra este prin muzica nouă și concerte.

Astfel, pe data de 10 mai 2019, Methadone Skies va lansa cel de-al patrulea album de studio, "Different Layers of Fear". Discul va conține șapte piese ce au un total de 72 minute. Materialul prezent este cel mai divers si grandios, lăsând în fundal stoner rock-ul, focusându-se pe elemente de post rock, doom metal, psychedelic si progressive rock. Chiar și așa, identitatea muzicală a trupei a ramas intactă, extinzându-și în schimb, orizonturile muzicale.

Methadone Skies a susținut concerte în diferite locații din întreaga Europa și au cântat la festivaluri precum Lake on Fire, Exit Festival, Revolution Festival, Pietrasonica Festival, Tube Cult Fest, Rockt den See, Soundart Festival, printre altele mai mici de nisa. Grupul a împărțit scena cu formații renumite precum Samsara Blues Experiment, My Sleeping Karma, Motorpsycho, Yawning Man, Belzebong, 1000MODS, Toner Low sau Stoned Jesus. În această primăvară, formația va promova noul album printr-un mini turneu național, dar și o serie de concerte în Ungaria, Serbia, Germania și Austria.

Black Water a aparut inițial ca un duo format din Silviu Pop și Sikorsky (Marius Muntean), născut din pasiunea acestora pentru curentul new wave al anilor '90 în general și pentru muzică celor de la Depeche Mode în special. În această formulă au înregistrat trei piese: "Black light", "Burning fire" și "Deliah is no more".

Odată cu venirea în grup a lui Teo Ardeleanu (The Dignity Complex), sunetul se schimbă, căpătând accente de post-rock și electrogaze. Noile compoziții devin mai atmosferice, cu o tentă electro mult mai pronunțată , cu influențe diverse din muzica unor artiști precum Tycho, Phantogram, Future Islands sau Slowdive.

În 2018 formula se extinde prin cooptarea a doi noi membri: Alex Hălmăgean (The Dignity Complex / Days of Confusion) - tobe și Cătălin Ciolan (Anemic Disco) - bass. În această componență au participat la două festivaluri - Afterhills (Iași) și Amural (Brașov).

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE