Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alexandra Stan a lansat o nouă versiune a piesei "Lie", alături de Zookeepers - AUDIO

Alexandra Stan continuă promovarea celui mai recent album, "Rainbows", lansând o nouă versiune a piesei "Lie", împreună cu proiectul danez Zookeepers. Remixul se mulează foarte bine pe un playlist de club, piesa devenind astfel un potențial hit festivalier.

Publicat

pe

Alexandra Stan – Cherry Lips
Alexandra Stan – Cherry Lips │ FOTO: Captură YouTube

După lansarea celui de-al cincilea album de studio, Alexandra Stan lansează o nouă variantă a piesei sale, "Lie", împreună cu proiectul danez Zookeepers. Această piesă marchează cea de-a doua colaborare de pe noul disc, după track-ul "Future Calling", lansat în urmă cu câteva luni.

Alexandra Stan a lansat albumul "Rainbows" pe 29 aprilie, prin Universal Music România, discul fiind o colecție de 15 piese, fiecare dintre ele prezentând o latură diferită a artistei Alexandra Stan. Piesa "Lie" este disponibilă pe album și are acum o prelucrare a băieților de la Zookeepers, un duo de producători format din William de Waal și Søren Oliver Due.

O colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a Alexandrei Stan; titlul "Rainbows" nu doar că este o metaforă pentru melodii, cât şi pentru artistă, arătând și diversele atitudini ale Alexandrei - jucăuşă, îndrăzneaţă, extravagantă, misterioasă sau doar girl next door. Materialul este un caleidoscop de ritmuri, teme, mesaje și abordări când vine vorba de videoclipuri muzicale. Având în vedere versatilitatea acestui album, există cel puțin o melodie potrivită pentru fiecare dispoziție și gust personal. Albumul include și o noutate pentru un artist român, o colaborare cu primul influencer digital român, Ana Tobor, pentru piesa de inspirație J-pop, "Kame Ha".

"Albumul vă trece prin multe stări, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie. De fapt, de asta se numeşte "Rainbows". Un amalgam de trăiri, de sentimente frumoase, încărcate de emotie. O să ascultaţi piese pop, dar şi balade, o să dansaţi, dar o să intraţi şi într-o stare de melancolie. Sper să vă placă, în "Rainbows" este despre MINE, despre TINE, despre NOI toţi şi trăirile noastre", a declarat Alexandra Stan.

Tracklist "Rainbows" - Alexandra Stan:

  1. Rainbows
  2. Come Into My World (with NERVO)
  3. It's My Life
  4. I Think I Love It
  5. Tikari (feat. LiToo)
  6. Kame Ha (feat. Ana Tobor)
  7. Tokyo
  8. Boy, Bye!
  9. Bad at Hating You
  10. Cherry Lips
  11. Lie
  12. Outro

Bonus tracks:

  1. Obsesii
  2. Aleasa
  3. Take Me Home
Comentează

Trending