Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021 a ajuns la etapa de Bootcamp; află cum a decurs prima rundă

Pe 12 noiembrie, a început cea de-a doua etapă a emisiunii X Factor 2021 - Bootcamp. În cadrul acesteia, juratul fiecărei grupe va decide dacă cel care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Găsești detalii în articol.

Publicat

pe

Concurentele salvate de Florin Ristei în Bootcamp
Concurentele salvate de Florin Ristei în Bootcamp │ FOTO: Antena 1

Seara de vineri, 12 noiembrie, le-a adus pe scenă pe fetele din echipa lui Florin Ristei. Acesta antrenează concurentele cu vârsta sub 24 de ani. Grupul lui Florin este alcătuit din 11 concurente care au primit 4 voturi de DA în audiții și de o concurentă care a fost aleasă de pe lista scurtă a juratului.

Cele 12 tinere s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea lui Florin a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Citește rezumatul ediției X Factor din 12 noiembrie:

Ilona Nicula

Ilona a declarat că în audiții i-a fost foarte frică de Florin și nu s-a așteptat la o reacție atât de pozitivă din partea juraților. Deși este una dintre cele mici concurente din competiție, vârsta nu i se pare un impediment, iar Ilona a demonstrat acest lucru încă o dată pe scena de la X Factor.

Ilona a interpretat piesa "Hit The Road Jack" și a umplut sala cu energia sa. Delia a apreciat îndrăzneala cu care s-a jucat pe piesă, iar Loredana a declarat că i-ar oferi un loc pe scaun:

"La 14 ani, chiar ai un simț muzical foarte dezvoltat. Ai intrat foarte bine pe groove. Dacă aș fi în locul lui Florin, te-aș așeza pe un scaun".

Florin i-a oferit un loc pe scaun.

Abeba Suardi

Chiar dacă auzise că Florin este cel mai sever jurat, Abeba a declarat că s-a simțit foarte bine în preajma lui. Concurenta de 19 ani a fost aleasă de pe lista scurtă de așteptare de către jurat. Pentru momentul din Bootcamp, Abeba a interpretat piesa "Crazy".

"Ești un pic prea emotivă și prea neîncrezătoare în tine și lucrul ăsta dăunează pe scenă. Ai voce bună, dar nu știi să o potențezi maxim. Drumul la X Factor se încheie aici", a spus Florin Ristei.

Yarina Cozma

Yarina a urcat pe scenă plină de emoții, dar a reușit să le transpună în piesa interpretată. A cucerit jurații cu momentul său și a primit un loc pe scaun. Deși ea și Florin au avut dificultăți în a alege o melodie potrivită pentru Bootcamp, în cele din urmă au stabilit că "The Impossible Dream" este lozul câștigător.

"Bravo, Yarina, bravo! Neașteptată transformare de la ce ai cântat în audiții, cu ce ai venit acum. M-ai impresionat și chiar m-ai luat în filmul tău. Felicitări!", a spus Loredana.

Betty Iordăchescu

Concentrată pe momentul său, plină de încredere și ambițioasă, Betty a interpretat piesa "Family Portrait" (Pink). Concurenta a reușit să îi cucerească pe jurați cu atitudinea și emoția transmise. Betty a ocupat un loc pe scaun.

"Felicitari! A fost foarte fresh tot ce s-a întâmplat! Te felicit! Meriți un scaun, îți spun din tot sufletul!, a spus Delia.

Sofia Cagno

Sofia s-a declarat foarte emoționată de această etapă a show-ului. Această atitudine a fost observată și de cei patru jurați, Florin Ristei menționând că Sofia este foarte introvertită și sensibilă. Concurenta a cântat piesa lui Sam Smith, "Lay Me Down" și a ocupat locul Ilonei.

"Wow! Ești un fel de Katy Perry. Ești extrem de specială", a declarat Ștefan Bănică.

Mirela Bogasieru

Înainte de a urca pe scenă, Mirela a menționat din nou dragostea sa pentru muzică. În ciuda faptului că nu are studii muzicale și că a primit comentarii negative din cauza religiei, Mirela se simte în largul ei pe scenă, când interpretează cu emoție și drag. În etapa de Bootcamp a emisiunii X Factor, concurenta a ales să cânte o piesă manifest. Este vorba despre "what if i took it off for you?".

Cu toate că jurații au apreciat momentul concurentei, Mirela NU a primit un loc pe scaunul emisiunii.

Ana Maria Mustia

Ana Maria Mustia a reușit să aibă un moment plin de energie în Bootcamp-ul de la X Factor. Concurenta a interpretat melodia "Tones and I" și a umplut scena. A interacționat cu trupa și cu cele trei concurente de pe scaune.

În ciuda atmosferei create, interpretarea tinerei a fost umbrită de declarațiile lui Florin Ristei. Acesta a ținut să menționeze că Ana Maria nu l-a ascultat în timpul repetițiilor.

"Atunci când ești într-o echipă și ai un mentor, bun, rău, trebuie să îl asculți în ce zice. La repetiții ea nu s-a mișcat absolut deloc".

Ana Maria NU a trecut în etapa următoare a emisiunii.

Delia Andrei

Delia a urcat pe scena X Factor puțin răcită, însă lucrul acesta nu a împiedicat-o să aibă un moment memorabil. Concurenta a ales să interpreteze piesa lui Miley Cyrus, "Angels Like You". Prestația Deliei l-a convins pe Florin să o așeze pe scaun în locul Sofiei.

Decizia juratului i-a luat prin surprindere pe colegii săi, dar și pe concurenți.

Bryana Holingher

Bryana a încins spiritele în prima rundă de Bootcamp. Concurenta de doar 14 ani i-a impresionat pe jurați cu piesa "Stand Up", astfel că un loc pe scaun era obligatoriu.

"Nebunie a fost, ești perfectă! Tehnic vorbind, vocea ta este impecabilă. Incredibil! Să-i dăm trei scaune", a declarat Delia.

Florin Ristei a trebuit să ia în final o decizie care a nemulțumit concurentele care ocupau deja un scaun, dar regulile jocului nu pot fi încălcate. Astfel, Bryana i-a luat locul Yarinei.

Raluca Oaida

Raluca Oaida a interpretat melodia "Rise Up", a artistei Andra Day. Concurenta a avut câteva probleme tehnice, însă a reușit să ducă piesa la final. Jurații au apreciat interpretarea, dar nu au trecut cu vederea micile probleme pe care le-a întâmpinat Raluca.

"Ai reușit să ne încarci cu emoție. Ai fost pe stare. Îmi place culoarea vocii tale", a declarat Loredana.

Raluca a primit un loc pe scaun, în locul Deliei.

Ainhoa Sanchez Millan

Ainhoa a cucerit pe toată lumea cu vocea, carisma și atitudinea. Concurenta originară din Spania a interpretat piesa "Don’t You Worry ’Bout a Thing". A reușit să aibă un moment spectaculos, să strălucească pe scenă și să primească un loc pe scaun în locul Ralucăi.

"Mi-a plăcut performanța! E piesă grea, am slăbiciune pentru vocile bune, am slăbiciune pentru piesele bune. M-ai cucerit, ai un scaun!", a spus Florin.

Daria Peltea

Daria a încheiat prima seară de Bootcamp cu un moment plin de energie. Concurenta s-a aruncat la o piesă extrem de dificilă - "Emotions" (Mariah Carey). Atitudinea pozitivă, dansul, și tehnica vocală i-au impresionat pe cei patru jurați.

"Bravo, fată!. Aici avem voce, avem carismă, avem zâmbet", a spus Ștefan Bănică.

Florin a apreciat "pachetul" complet al Dariei și i-a oferit un loc pe scaun. Concurenta a înlocuit-o pe Ainhoa.

Emisiuni radio-tv

A opta gală "Te Cunosc de Undeva" ne-a prins emoţional între Edith Piaf şi Prince

Sâmbătă, pe 25 iunie 2022, Antena 1 a difuzat a opta gală "Te Cunosc de Undeva", sezonul 17. Am avut transformări complexe în Prince, Edith Piaf şi evident şi Elvis Presley. De această dată nu au câştigat lacrimile, ci atitudinea suavă şi de rockstar, a doi super artişti, foşti componenţi LaLa Band. Cele mai tari momente ale serii se văd mai jos.

Publicat

pe

Te Cunosc de Undeva Gala 8 Sezonul 17
Te Cunosc de Undeva Gala 8 Sezonul 17 │ FOTO: Antena 1

A opta ediţie a show-ului "Te Cunosc de Undeva" a fost lider de audienţă la nivel urban şi naţional, cu cota de piaţă de 20.1%. E un moment important, ultimul episod înainte de semifinală, un episod spectaculos, cu emoţii vizibile. Surorile Odagiu au spart gheaţa şi au ridicat lumea la dans cu "Umbrella", piesa Rihannei, care a primit deja zeci de coveruri din toate genurile. Diferenţa e că noi am primit o reinterpretare a băieţilor de la The Baseball, ceva mai funky şi lounge, cu elemente de rock 'n roll.

Emi şi Cuza au avut poate cea mai grea provocare, să interpreteze piesa "Human" a lui Rag'n'Bone Man, un personaj atipic, nu foarte expresiv, greu de imitat. Ce e drept prestaţia artiştilor a fost mai degrabă statică, matură, conţinută şi nu exteriorizată.

Bonnie Tyler a urcat apoi pe scenă, sub forma duo-ului Maria Buză şi Paula Chirilă, cu "Holding Out for a Hero". Amintirile multora au plecat mai degrabă spre scenă legendară din "Shrek" decât spre originalul din epoca glam.

Shawn Mendes şi Camila, pardon Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au surprins perfect energia originalului, cu mult romantism. Pentru doi artişti de standup, au făcut o treabă foarte bună, inclusiv vocal.

Au urmat Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, care ne-au ridicat la un square dance, prin piesa "Man! I Feel Like a Woman" semnată Shanya Twain. Cu un twist totuşi: Florin devenise Harry Styles dintr-un motiv sau altul.

Şi pentru că tot a apărut noul film biografic despre Elvis, Romică Tociu şi Carmen Chindriş l-au dus pe scenă pe "Rege", cu piesa "Suspicious Minds". A fost o alegere destul de light, mai soft, din partea a doua a carierei legendei din Memphis. Carmen a fost o surpriză plăcută la nivel vocal.

Cei din urmă au fost totuşi cei dintâi: Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au şocat prin intepretarea lui Prince, în piesa "Kiss". S-a dansat la bustul gol şi atitudinea de rockstar a fost din plin. Ei au câştigat de altfel acest episod.

Seara s-a încheiat cu lacrimi, odată cu transformarea în Edith Piaf a lui Zarug şi Jazzy Jo. Dicţia a fost perfectă, iar machiajul a fost 1 la 1 cu al lui Edith. Am văzut şi secvenţe din interpretarea artistei pentru comparaţie.

După opt transformări spectaculoase, a venit momentul juraţilor să puncteze concurenții. Cea mai bună transformare a serii a câștigat detașat, atât jurații cât și concurenții considerând că Alexia și Dima merită să câştige. Cu câte două gale câştigate, Alexia şi Dima şi Emi şi Cuza sunt cei care vor debuta cu un duel în semifinala difuzată sâmbăta viitoare, de la 20:00, la Antena 1, pentru că la finalul duelului să se decidă primul cuplu care va intra în marea finală, care aduce un jurat nou.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Lineup-ul complet al ediției din 2022 a festivalului NEVERSEA

Organizatorii Neversea au anunțat lineup-ul complet pentru ediția din 2022 a festivalului. Pe scenele Neversea vor urca peste 150 de artiști din peste 20 țări din Europa, SUA, America de Sud și Egipt.

Publicat

pe

Timp de 4 zile și 4 nopți, între 7 și 10 iulie, zeci de mii de oameni vor trăi cea mai frumoasă poveste de la malul Mării Negre, cu apusuri și răsărituri deosebite pe plajă, cu artiști și DJ-i din întreaga lume, care aduc în România genuri, stiluri muzicale și culturi diferite de pe mapamond.

Tyga, headliner la Neversea 2022

Rapperul fenomen Tyga este cap de afiș în această vară la cea de-a patra ediție Neversea și vine pe mainstage cu un concert special. DJ-ul și producătorul spaniol Danny Avila revine în iulie la malul mării cu un show electrizant. Lista DJ-ilor de pe mainstage este completată de Arias, DJ Dark & Mentol, Madeon (DJ Set), Manuel Riva și Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest).

Tyga este unul dintre cei mai urmăriți și ascultați rapperi din lume. În vârstă de 32 de ani, artistul american are zeci de milioane de fani pe rețelele sociale și sute de milioane de ascultări pe platformele de streaming. Situat în top 10 chart-uri mondiale, Tyga are în palmares Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record și o nominalizare la Grammy. La MTV Music Awards a fost selectat la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World's Best Male Artist și World's Best Entertainer of the Year.

În 2022, Tyga a avut o colaborare cu Doja Cat, care s-a materializat în single-ul "Freaky Deaky". În mai puțin de trei luni de la lansare, piesa a depășit 100 de milioane de vizualizări și ascultări pe platformele de streaming. În această vară, fanii Neversea se vor bucura live de muzica lui Tyga și de spectacolul pe care îl pregătește la mare.

Cine mai urcă pe mainstage la Neversea 2022

Tot pe scena principală vor urca și artiști români de top precum Delia, Carla’s Dreams, Smiley și The Motans. Trio-ul fenomen de la One True Singer, format din Rareș, Adi și Erika Isac, vine pentru prima oară în această vară la festivalul Neversea.

Programul pe zile va fi dezvăluit în curând. Până atunci, artiștii naționali și internaționali care vor urca pe cea mai mare scenă a festivalului sunt: Alan Walker, Alesso, Alexandra Stan, Arias, Azteck, B Jones, Black Eyed Peas, Brennan Heart, Carla’s Dreams, Danny Avila, Delia, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Dark & Mentol, Don Diablo, KSHMR, Madeon DJ Set, Manuel Riva, NERVO, Nicky Romero, One True Singer (Rareș, Adi, Erika Isac), Parov Stelar, Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest), Quintino, Smiley, Steve Aoki, Tchami, The Motans, Timmy Trumpet, Tujamo, Tyga, Ummet Ozcan, W&W și ZHU.

Fiecare scenă a festivalului Neversea are propriul concept și vine cu genuri muzicale diverse de la techno, house, deep house, tech house, la chill, ambientale, tribale, rap, trap, hip-hop, trip-hop, dubstep, drum & bass și liquid.

Lineup Neversea 2022 - Artiștii de pe scena Temple

Scena Temple este casa genului techno și tech house și găzduiește artiști în premieră precum Paul Kalkbrenner sau Amelie Lens. Pe această scenă vor mai urca Arapu, Cezar B2B Praslea, Jamie Jones, Mahony, Milo Spykers, Nina Kraviz, Priku, Raresh, Richy Ahmed, Sit și Sublee B2B Cap.

Fenomenul românesc de trap va fi prezent pe scena The Ark cu Ian, Yny Sebi, AlbertNbN, Arkanian x Arael x Zannidache, Oscar, Zo, Phunk B, Rava, Marko Glass ft. Bvcovia, Nane, Connect-R & Johny Romano. Tot aici se va auzi dubstep de la Borgore și DJ Shiver, și drum & bass și liquid de la Dirtyphonics, DJ Wicked și Netsky. Pe scena The Ark vor cânta și rapperul bbno$, care vine pentru prima oară la festivalul Neversea, și mulți alți artiști români printre care Culese din Cartier și Grasu XXL.

Lineup Neversea 2022 - Artiștii de pe scena Daydreaming

Scena Daydreaming, locul de unde fanii pot admira răsăriturile perfecte, îi aduce pe Audiofly, Christian Loffler, Day Dreamers (Marwan, Dub FX & Mr Woodnote), HVOB, Hernan Cattaneo, Hot Oasis, Kerala Dust, Lee Burridge, Marwan, Oliver Kolektzi, Sebastian Leger și mulți alții.

Lineup Neversea 2022 - Artiștii de pe scena Oasis

Pe scena Oasis urcă DJ români și internaționali apreciați din lumea tech house și deep house, printre care Claptone, Anna Tur, Kasia, Korolova, Le Twins, Ferreck Dawn, Moonsound, Pascal Junior, Paul Damixie, Rosario Internullo. Lista întreagă de artiști este disponibilă aici.

Activități la Neversea 2022

În festival vor exista și alte music spots și activări interactive ale partenerilor, zone instagramabile, fashion corners cu branduri românești, zone de make-up, hairstyle și tatuaje. 50 de vendori vor fi prezenți cu o varietate de mâncăruri, de la pizza la paste, burger, noodles, sushi, mâncare mexicană, mâncare columbiană, hummus, fructe de mare, shaorma, hot dog, sandviciuri, mâncare vegană, clătite, vafe sau înghețată.

Cea de-a patra ediție Neversea are loc între 7 și 10 iulie în Constanța. Fanii pot cumpăra bilete de o zi sau abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de festival.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

A şasea gală "Te Cunosc de Undeva!" aduce câştigătoare care au ridicat toată lumea la dans

A şasea gală "Te Cunosc de Undeva!" a fost transmisă de Antena 1 pe 4 iunie 2022, iar în această ediţie câştigătoarele au ridicat pe toată lumea la dans. Din nou 8 cupluri de concurenţi şi-au etalat talentele în ale transformării, muzicii şi dansului în faţa juraţilor. Cine a câştigat aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Te cunosc de Undeva Gala 6 sezonul 17
Te cunosc de Undeva Gala 6 sezonul 17 │ FOTO: Antena 1

Seara a fost deschisă de Romică Ţociu şi Carmen Chindriş pe ritmuri latino, ambii deveniţi variante ale lui David Bisbal. Au fost flancaţi de dansatoare flamenco şi toreadori, totul pigmentat de jerbe de artificii. Juriul nu a părut din cale afară de impresionat, dar Andreea Bălan s-a ridicat în picioare pentru a aplauda în ritm cu piesa. Ritmul s-a schimbat imediat, trecând la rock odată cu sosirea lui Emi şi Cuza pe ritm de "It's My Life" a lui Bon Jovi.

Rezultatul a fost o surpriză plăcută, mai ales că vocile celor doi s-au mulat bine pe piesă. Toţi cei 4 juraţi au acompaniat momentul în picioare, iar Cristi Iacob a părut a fi cel mai în flow cu momentul. Au urmat Alexia şi Dima, care ne-au oferit un moment emoţionant, transformându-se în Lady Gaga şi Bradley Cooper pe piesa "Shallow". Membrii juriului "Te Cunosc de Undeva" au avut ochii în lacrimi şi părea că avem deja perechea câştigătoare a serii.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei s-au transformat în Benone Sinulescu, aducându-i un tribut artistului trecut în nefiinţă anul trecut. Au surprins perfect gestica şi mimica longevivului artist. Jazzy Jo şi Zarug ne-au dus cu 20 de ani în urmă, când piesa "Asereje" de la Las Ketchup se auzea peste tot. Juriul a părut uşor perplex, dar nimeni nu a stat locului în sală. Vibe-ul plin de energie a continuat cu Paula Chirilă şi Maria Buză pe piesa "I Will Survive", care i-a adus numai zâmbete lui Crisi Iacob.

Surpriza serii a fost totuşi numărul lui Ionuţ Rusu şi Anisia Gafton, care au devenit doi Adi Despot pe "Basu' şi cu Toba Mare". Ionuţ Rusu a avut un flow perfect şi o mişcare scenică de rockstar, luată chiar din clipul Viţa de Vie. Surorile Odagiu au părut a face un număr de trolling prin "Dame to Cosita", în ceea ce juriul a numit "dansul broaştei". În mod surprinzător acest număr a fost cel câştigător al galeri, clasamentul juriului fiind răsturnat de punctele acordate de concurenţi.

"Te Cunosc de Undeva" a ajuns la sezonul 17 şi continuă pe 18 iunie, când cele 8 cupluri de concurenţi îşi asumă noi roluri năstruşnice. Emisiunea de pe 4 mai a făcut din Antena 1 lider de audienţă, cu 5.4 puncte de rating la general şi 6.6 puncte la nivel de public urban.

Citește în continuare

Trending