Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jessica Simpson revine după un deceniu cu piesa "Particles" - VIDEO

Jessica Simpson a revenit după un deceniu de absenţă de pe scena muzicală mainstream cu piesa "Particles", un cover după Nothing But Thieves. Acesta este prima piesă nouă lansată de artistă din 2010 încoace. În vârstă de 41 de ani, cântăreaţa americană le pregăteşte şi alte surprize fanilor.

Publicat

pe

Videoclip Jessica Simpson Particles
Videoclip Jessica Simpson Particles │ FOTO: Jessica Simpson

Ultimul material lansat de Jessica a fost un EP cu 6 piese apărut în 2021, inclus în audiobook-ul memoriilor sale, "Open Book". Totuşi ultimul album tradiţional a apărut de abia în 2010, "Happy Christmas", iar ultimul LP fără tematica de sărbători a fost "Do You Know" (2008), cu o tentativă de a trece de la pop la country. Revenirea la muzică se petrece după o perioadă grea în viaţa artistei.

Jessica Simpson a dezvăluit în biografia sa că s-a luptat cu dependenţa de alcool şi pastile. În noiembrie 2021 a sărbătorit 4 ani de abstinenţă. Totuşi Jessica a fost văzută tot mai rar pe scenă în ultimii ani, preferând să se ocupe de colecţia sa de modă şi de familia sa, formată din soţul Eric Johnson şi cei 3 copii.

Este interesantă alegerea piesei "Particles" de la Nothing But Thieves pentru aceasta revenire. E important şi modul sensibil în care este atacată melodia, doar voce şi pian, însoţite de un videoclip intim, doar Jessica, un microfon şi lumânări aprinse într-un iatac cu ferestre colorate. Spre finalul piesei auzim că tăria vocii Jessicăi nu a fost ştirbită de turbulenţele din ultimii ani. Videoclipul este regizat de Justin Coloma.

Nothing But Thieves a lansat piesa "Particles" în 2017, ca un single extras de pe piesa "Broken Machine". Clipul său oficial a strâns peste 2.9 milioane de vizualizări şi e foarte apreciat de fani. Melodia se cântă totuşi în alt registru, de rock alternativ, dar sensibilitatea este acolo.

Jessica Ann Simpson a semnat cu Columbia Records la 17 ani şi a lansat albumul de debut, "Sweet Kisses" în 1999. Marele hit avea să devină totuşi "Irresistible", lansat în 2001, care a primit discul de aur. O vom reţine şi pentru apariţia în filmul "The Dukes of Hazard", în rolul lui Daisy Duke, pentru care a înregistrat un cover după piesa "These Boots Are Made for Walkin'".

Cântăreaţa are şi multiple show-uri televizate la activ, de la "Fashion Star", la "Newlyweds" de pe MTV. Cartea sa de memorii, "Open Book" a vândut peste 59.000 de copii în prima săptămână, devenind best seller The New York Times.

Comentează

Trending