Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Oscar and the Wolf revine în România în 2022 pentru două concerte

Artistul belgian Max Colombie, cunoscut sub numele de scenă Oscar and the Wolf, revine în România pentru două show-uri, la București și la Cluj-Napoca. Evenimentele vor avea loc în aprilie 2022.

Publicat

pe

Oscar and the Wolf în concert la Summer Well pe 11 august 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Concertul din București al lui Oscar and the Wolf va avea loc pe 5 aprilie, la Quantic Club, iar cel din Cluj-Napoca pe 6 aprilie, la FORM Space. Biletele pentru aceste evenimente au fost deja puse în vânzare.

Oscar and The Wolf este pseudonimul artistului Max Colombie, care și-a început cariera pe scena muzicală din Belgia de mai bine de 10 ani, iar activitatea sa a variat de-a lungul carierei sale de la indie folk la dream pop și pop electronic.

Cântărețul a devenit cunoscut prima data în 2013, cu single-ul "Orange Sky", publicul apreciind stilul său unic de a îmbina elemente de indie, baroque pop și muzică electronică.

De atunci, Oscar and The Wolf a lansat numeroase single-uri de succes și două albume de studio. Cel de-al treilea se află în productie și urmează să fie lansat în octombrie 2021. Noul LP al belgianului se va numi "The Shimmer".

Oscar and The Wolf a concertat în 2018 în cadrul festivalului Summer Well. Galeria foto de la eveniment poate fi accesată aici.

Prețuri bilete la concertul Oscar and The Wolf din Quantic/ Form Space:

  • 79 lei în earlybird - primele 200 de bilete
  • 99 lei în presale
  • 120 lei la intrare

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.
*Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia

Trending