Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Demi Lovato şi G-Eazy se luptă cu demonii trecutului în noua piesă "Breakdown"

Colaborarea săptămânii vine de la Demi Lovato şi G-Eazy, care se luptă cu demonii trecutului pe noua piesă "Breakdown". Artista cântă despre adicţie, iar rapperul despre problemele cu legea. Cei doi au perspectivele înlănţuite într-un videoclip deschis şi sincer.

Publicat

pe

Demi Lovato G-Eazy Breakdown Videoclip
Demi Lovato G-Eazy Breakdown Videoclip │ FOTO: Demi Lovato

Acest track soseşte la doar câteva zile după ce G-Eazy a fost arestat pentru agresiune în New York. Muzicianul ar fi lovit 2 bărbaţi în faţa unui hotel. Versurile noului single sunt totuşi despre problemele cu legea ale rapperului din 2018, când a lovit un paznic în faţa unui club în Stockholm şi a fost acuzat şi de posesie de droguri. Demi Lovato a vorbit deschis în multiple rânduri despre supradoza suferită în 2018 şi momentul când a fost aproape de moarte. "Breakdown" are aici semnificaţia unei crize nervoase, a momentului când ajungi la limita de jos şi cedezi psihic.

G-Eazy cântă despre faptul că la 21 de ani avea un imperiu muzical şi că zeci sau sute de oameni depindeau de el. Şi rapperul are versuri despre abuzul de substanţe şi faptul că doar în ele îşi găsea refugiul după presiunea pusă de carieră şi aşteptările celor din jur. Videoclipul a fost regizat de Daniel CZ, care a mai colaborat cu G-Eazy în trecut.

La începutul lunii septembrie G-Eazy a anunţat mult aşteptatul succesor al albumului "These Things Happen" din 2014. LP-ul va sosi chiar în această lună şi se numi "These Things Happen Too". Pe numele său real Gerald Earl Gillum, artistul rap şi-a început cariera în 2008 şi a devenit cunoscut pentru duetul cu Halsey pe piesa "Him & I" şi pentru relaţia cu artista.

Demi Lovato a lansat recent un trailer pentru noul său serial "Unidentified With Demi Lovato", în care abordează una dintre pasiunile sale mai puţin cunoscute: vânătoarea de OZN-uri. Artista a dezvăluit în ultimul an că se identifica prin pronumele "them" şi "they" şi este non binară. În august Demi lansa piesa şi clipul "Melon Cake", single de pe albumul "Dancing With the Devil... The Art of Starting Over". Tânăra de 29 de ani a pornit şi un podcast numit "4D with Demi Lovato" şi a încheiat anul 2020 cu o piesă anti Trump, "Commander in Chief".

Comentează

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Cum vor arăta scenele festivalului UNTOLD Dubai și cine sunt primii artiști anunțați - VIDEO

Timp de patru zile, între 15 și 18 februarie 2024, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Află cum vor arăta scenele care vor defini această experiență.

Publicat

pe

Scene UNTOLD Dubai 2024
Scene UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele pe care urca artiști îndrăgiți.

Scene UNTOLD Dubai 2024

Fiecare dintre scenele UNTOLD Dubai promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

  • Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.
  • Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp.
  • Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood.
  • Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.
  • Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Primul val de artiști anunțați la UNTOLD Dubai 2024

Organizatorii au anunțați primii artiști care vor urca pe scenele UNTOLD Dubai. Aceștia sunt:

  • Armin van Buuren
  • Bebe Rexha
  • Don Diablo
  • Ellie Goulding
  • G-Eazy
  • Hardwell
  • Major Lazer Soundsystem
  • Paul Kalkbrenner
  • Timmy Trumpet

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Industria muzicala

Românul Chopsticks semnează producția muzicală a piesei lui Demi Lovato - "Neon Lights"

Vladimir Coman, cunoscut în industria muzicală ca Chopsticks, producător, compozitor și sound designer la HaHaHa Production și Romdrops, divizia sa internațională, semnează producția muzicală a variantei rock "Neon Lights" a celebrei Demi Lovato. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Chopsticks
Chopsticks │ FOTO: HaHaHa Production

Succesul lui Chopsticks cu piesa lui Demi Lovato vine după ce Romdrops a marcat deja prin producătorii săi români colaborări memorabile cu James Carter, Ofenbach și James Blunt (Șerban Cazan și Chopsticks), Moguai și Polina (Chopsticks), Rita Ora feat Fatboy Slim și Rag’n’Bone Man (Șerban Cazan), KSHMR (Smiley si Serban Cazan), Beverley Knight (Smiley si Serban Cazan), Camylio (Lucian Nagy) sau Iam Tongi câștigătorul "American Idol" cu piesa "I'll be seeing you", produsă de Florin Boka (Feenom) și Roland Kiss.

"Să-mi văd numele pe creditele piesei lui Demi Lovato mă face să simt că primesc validare pentru ce fac și ce iubesc. Sunt metalist și rocker de mic și odată ajuns în industrie, am tot auzit că rock-ul e mort și că nu pot crea în direcția asta, că voi muri de foame. Acum Demi Lovato cântă rock, MGK cântă rock, s-au întors Paramore și Avril Lavigne, a apărut Olivia Rodrigo, pe lângă mulți alții care adoptă stilul ăsta, iar eu m-am trezit brusc foarte cerut pe nișa asta pe care o iubesc. Colaborarea pe piesa lui Demi Lovato a pornit de la Smiley care, într-una dintre plecările în Los Angeles, i-a povestit lui Oak Felder că are un om în echipă care produce rock, am lucrat diverse instrumentale pentru mai multe voci până am primit invitația de a reproduce în stil metal <<Neon Lights>> și iată că viziunea mea e acum parte din albumul ei!", a declarat Chopsticks.

Pentru noua variantă a piesei "Neon Lights", Chopsticks a lucrat alături de Oak Felder, Alex Nice și Keith "Ten4". Melodia va fi inclusă pe "REVAMPED", o colecție de versiuni rock ale celor mai mari hituri cântate de Demi Lovato.

Chopsticks lucrează în industria muzicală din anii 2000, a produs și a compus muzică în studiourile HaHaHa Production pentru cei mai importanți artiști din România, iar în ultimii ani a ajuns să lucreze, sub umbrela Romdrops, în locuri legendare pentru muzica internațională precum Eastwest Studios și Paramount Studios din Los Angeles sau Abbey Road din Londra.

Chopsticks are în lucru, alături de ceilalți producători, compozitori și artiști HaHaHa Production, multe proiecte muzicale uriașe pentru piața internațională care se vor lansa în curând.

Romdrops este o companie de publishing și producție muzicală înființată în 2021, menită să deschidă oportunități globale grandioase pentru artiștii, producătorii și compozitorii români, în urma unei tabere internaționale de creație organizate de Smiley și HaHaHa Production în Transilvania. HaHaHa Production, publisher de succes și unul dintre cele mai creative și titrate labeluri independente din România, Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, câștigător al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producători muzicali ai ultimilor ani au înființat împreună Romdrops, care activează pe piața muzicală din întreaga lume, colaborează cu Top 40 cei mai cunoscuți artiști ai lumii, lucrează pentru proiecte din topurile americane, britanice și din toate țările care generează hituri.

Citește în continuare

Trending