Urmărește-ne în Social Media

Demi Lovato - Substance

Demi Lovato a lansat single-ul "Substance", acompaniat de un videoclip oficial. Imnul pop-punk este a doua melodie de pe viitorul său album, "HOLY FVCK", care urmează să apară pe 19 august 2022.

Videoclipul "Substance" este regizat de Cody Critcheloe și face trimite la videoclipurile pop-punk de la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, dar cu o notă modernă. Vizualul o vede pe Demi alături de o grupă pestriță distrându-se în timp ce face ravagii prin scene nostalgice la un restaurant, o petrecere în casă și, în cele din urmă, se încheie cu o reverență pe un covor roșu.

Piesa a fost scris de Demi, Oak, Keith Sorrells, Alex Niceforo, Laura Veltz și Jordan Lutes (Jutes) și produs de Oak, Keith Sorrells, Alex Niceforo. Este extrasă de pe cel de-al optulea album din cariera artistei. Intitulat "HOLY FVCK", discul conține 16 piese, privite ca o călătorie sonoră către rădăcinile rock și pop-punk ale cântăreței. Primul single al albumului, "Skin of My Teeth", a fost apreciat atât de fani, cât și de critici.

Demi va promova albumul printr-un turneu în America de Sud și America de Nord. Produs de Live Nation, turneul de 32 de concerte începe marți, 13 august la Springfield, IL, înainte de a face opriri în America de Sud și de Nord la Belo Horizonte, Bogotá, San Francisco, Montreal, Nashville și multe altele înainte de a se încheia în Irving, TX, la Pavilionul Toyota Music Factory, duminică, 6 noiembrie.

Tracklist HOLY FVCK:

 1. Freak (ft. Yungblud)
 2. Skin of My Teeth
 3. Substance
 4. Eat Me (ft. Royal & The Serpent)
 5. HOLY FVCK
 6. 29
 7. Happy Ending
 8. Heaven
 9. City of Angels
 10. Bones
 11. Wasted
 12. Come Together
 13. Dead Friends
 14. Help Me (ft. Dead Sara)
 15. Feed
 16. 4 Ever 4 Me

PUBLICITATE
Comentarii