Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, rap, world music

Neversea 2024

Poster eveniment Neversea 2024 Poster eveniment Neversea 2024 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Porțile festivalului Neversea se redeschid pentru cea de-a șasea ediție, una plină de energie, culoare și muzică. Ediția din 2024 va avea loc în perioada 4-7 iulie, pe plaja Neversea, din Constanța.

Unul dintre cele mai mari festivaluri organizate pe o plajă din Europa își propune să aducă împreună cea mai tare gașcă de prieteni, care va cânta și dansa alături de artiștii lor preferați, pentru o vară plină de răsărituri de neuitat.

Bilete Neversea 2024

Toți fanii Neversea au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platformă și completând acest formular. Toți cei care se înregistrează pe platformă vor beneficia de un voucher de 100 RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

  • Abonament Acces General - 554,40 lei
  • Abonament VIP - 1114,40 lei

Cu dorul de vară la purtător, organizatorii festivalului Neversea sunt deja în pregătiri. Ediția 2023 a festivalul Neversea a oferit un mix perfect de genuri muzicale, iar în cele 4 zile de festival, 277.000 de fani s-au bucurat de muzică, de mare, de răsărit și de experiențe memorabile, alături de prieteni și de cei peste 150 de artiști din lineup.

Ediția aniversară a festivalului Neversea a fost plină de culoare, de piese ascultate în premieră, de lacrimi de bucurie, de hohote de râs, de dans până la răsărit. Neversea 2023 a fost locul în care participanții au construit noi amintiri.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 septembrie 2023. Ref #156191

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.