Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, rap, world music

Neversea 2024

Poster eveniment Neversea 2024

Porțile festivalului Neversea se redeschid pentru cea de-a șasea ediție, una plină de energie, culoare și muzică. Ediția din 2024 va avea loc în perioada 4-7 iulie, pe plaja Neversea, din Constanța.

Maluma, Nick Carter de la Backstreet Boys, care vine în premieră în România, dar și Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Don Diablo, Alok, Salvatore Ganacci se numără printre artiștii din lineup.

Bilete Neversea 2024

 • Bilet pe zi joi / duminică - 284,20 lei
 • Bilet pe zi vineri / sâmbătă - 342,20 lei
 • Acces General Viză de Briză (cumpărătorul trebuie să aibă domiciliul sau reședința în județul Constanța) - 458,20 lei
 • Acces General - 748,20 lei
 • Acces General Risk Free - 848,20 lei
 • Acces General Viză de Briză Under 25 (cumpărătorul trebuie să aibă domiciliul sau reședința în județul Constanța) - 400,20 lei
 • Acces General Under 25 - 574,20 lei
 • Acces General Under 25 X 2 - 1032,40 lei
 • Friendship Pack (2 X Acces General) - 1148,40 lei
 • Friendship Pack (3 X Acces General) - 1653 lei
 • Friendship Pack (4 X Acces General) - 2064,80 lei
 • Friendship Pack (6 X Acces General) - 2749,20 lei
 • Abonament VIP - 1676,20 lei
 • Abonament VIP X 2 - 2308,40 lei

Ce artiști mai urcă pe Mainstage-ul Neversea 2024

La Mainstage, pe lângă artiștii menționați anterior, publicul se va întâlni și cu DJ Snake, Tinie Tempah, Dimitri Vegas, Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo și Sofi Tukker.

Anul acesta, fanii Neversea se vor putea bucura de muzica artiștilor lor preferați la cele patru scene din festival: Mainstage, The Ark, Daydreaming și Oasis Carnaval.

La The Ark, primele nume anunțate sunt DubFx & Woodnote, Netsky și Wilkinson. La DayDreaming, Jan Blomqvist, Sara Bluma, Sébastien Léger, Shimza și Vintage Culture sunt doar câteva dintre numele cu care fanii vor petrece patru răsărituri și apusuri de neuitat. În următoarele săptămâni, vor fi anunțați și alți artiști care vor completa lineup-ul celei de-a șasea ediții Neversea.

Noutăți la Neversea 2024

Începând cu acest an, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, va fi câte o artistă inclusă în lineup.

De asemenea, banii strânși în urma donațiilor pe care le vor face fanii Neversea în timpul festivalului către Spitale Publice din Bani Privați vor susține construcția celei mai mari Clinici de Psihiatrie Pediatrică, în cadrul Spitalului Clinic Prof. Dr. Alexandru Obregia din București, unde sunt ajutați copii din toate colțurile țării.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iunie 2024. Ref #156191

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.