Urmărește-ne în Social Media

Demi Lovato - 29 (Official Live Performance)

Demi Lovato a lansat versiunea live a piesei "29", extrasă de pe cel mai recent album al său, "HOLY FVCK". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

"29" este o piesă cu influențe rock-punk, ce vorbește despre relația pe care Demi a avut-o cu actorul Wilmer Valderrama. Cei doi au început o poveste de dragoste în 2010, la scurt timp după ce cântăreața a devenit majoră.  Pe piesă, Lovato cântă "17, 29", referindu-se la vârstele pe care cei doi le aveau când s-au cunoscut.

"29" este extrasă de pe discul "HOLY FVCK", lansat pe 19 august. Albumul prezintă o călătorie sonoră bazată pe rădăcinile rock și pop-punk ale cântăreței. Materialul cu 16 piese include lansări ca "Skin Of My Teeth" sau "Substance" și colaborări cu Yungblud, Royal & The Serpent sau Dead Sara.

În plus, Demi va prezenta albumul fanilor din America de Sud și America de Nord în cadrul turneului HOLY FVCK. Fanii vor asculta piesele de pe noul album, dar și versiuni rock ale hit-urilor ei mai vechi, precum "Sorry Not Sorry", "Cool for the Summer" și multe altele.

Tracklist HOLY FVCK:

 1. Freak (ft. Yungblud)
 2. Skin of My Teeth
 3. Substance
 4. Eat Me (ft. Royal & The Serpent)
 5. HOLY FVCK
 6. 29
 7. Happy Ending
 8. Heaven
 9. City of Angels
 10. Bones
 11. Wasted
 12. Come Together
 13. Dead Friends
 14. Help Me (ft. Dead Sara)
 15. Feed
 16. 4 Ever 4 Me
Comentarii