Urmărește-ne în Social Media

Demi Lovato - Still Alive

Demi Lovato îşi continuă lansările de piese rock, cu un track foarte catchy şi asociat unui fenomen cultural. E vorba despre filmul "Scream 6", care se pregăteşte de debut, iar Demi ne oferă piesa "Still Alive", creată special pentru film.

Videoclipul acestui nou track e înţesat de nume mari, de la actori din film precum Jenna Ortega şi până la Mike Shinoda de la Linkin Park. Demi Lovato apare cu imaginea divei punk rock la patru ace, cu o mare doză de female empowerment, dar în acelaşi timp luptându-se cu Ghostface din "Scream". "Still Alive" are nişte tobe punchy şi o voce puternică a lui Demi, fiind şi foarte catchy la refren.

Vedem şi scene din noul film "Scream", cu un cast surprinzător de tânăr, din care se remarcă Jenna Ortega, vedeta serialului "Wednesday" al lui Tim Burton. Apariţia lui Mike Shinoda în videoclip nu este o coincidenţă, deoarece el a compus piesa alături de Demi Lovato. "Still Alive" este prima melodie lansată de Lovato de la albumul pop punk dn 2022, "Holy Fvck".

Dacă vă uitaţi cu atenţie la clip îl mai vedeţi şi pe Spencer Charnas, solistul trupei Ice Nine Kills. Între timp Mike Shinoda va lansa o nouă piesă solo ca parte a soundtrack-ului "Scream 6". Cât despre film, el are debutul pe 10 martie şi spune povestea a patru supravieţuitori ai crimelor Ghostface, care vor părăsi Woodsboro pentru a începe o viaţă nouă în New York. Cu toate acestea multiple variante de Ghostface încep să îi hăituiască, doar că victimele dau o replică pe măsură.

În distributie se află Jenna Ortega şi Melissa Berrera, drept surorile Sam şi Tara Carpenter. Acţiunea reia de unde a rămas reboot-ul din 2022. Mai apare şi Hayden Panettiere, pentru prima dată în franciza de la "Scream 4" din 2011. În melodia cea nouă, ca şi în albumul din 2022 Demi continuă să ne ofere indicii că a trecut peste supradoza din 2018, care i-a provocat un infarct şi atacuri cerebrale, dar şi probleme serioase cu vederea.

Comentarii