Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Marilyn Manson se va preda poliţiei din Los Angeles, în urma unui mandat de arestare

Orice rockstar care se respectă are o fotografie de la secţia de poliţie, pozând în urma unei arestări. Marilyn Manson nu e străin de asta, cum nu e străin nici de scandaluri, care l-au urmărit pe tot parcursul anului 2021. De această dată aflăm că artistul se va preda poliţiei din Los Angeles, în urma unui mandat de arestare emis după un incident din 2019.

Publicat

pe

Videoclip Marilyn Manson Tattooed in Reverse
Videoclip Marilyn Manson Tattooed in Reverse │ FOTO: Marilyn Manson

Marilyn Manson a ieşit din lumina reflectoarelor după ce a lansat un album în 2020. Asta după ce în februarie a fost acuzat de Evan Rachel Wood că ar fi abuzat-o pe actriţă în timpul relaţiei lor. Ulterior au apărut alte acuzaţii de abuz sexual şi comportament abuziv. Tot în februarie casa de discuri şi managerul lui Manson au renunţat la el, iar acuzele au contiuat. În aprilie actriţa din "Game of Thrones" Esme Bianco l-a dat în judecat pe rocker, pe numele său real Brian Hugh Warner.

Acuzaţiile sunt grave: abuz fizic, abuz sexual şi trafic de persoane. În mai 2021 fosta asistentă a lui Marilyn Manson, Ashley Walters l-a dat în judecată pe muzician pentru abuz sexual şi hărţuire, iar tot în mai o fostă iubită a lui Marilyn, care a vrut să rămână anonimă l-a acuzat de viol şi ameninţare cu moartea. Toate aceste acuze au fost negate în repetate rânduri de către artist.

Şi acum ajungem la cazul actual, care culmea nu are legătură cu abuzuri sexuale. E vorba despre un mandat de arestare activ de 2 ani, urmând un incident din New Hampshire în 2019. Marilyn Manson ar fi scuipat un fotograf în timpul unui concert în repetate rânduri, nimerind camera şi apoi chiar şi persoana care o mânuia, în mod intenţionat.

Manson a avut un concert pe 19 august 2019 în Gilford, New Hampshire, fiind co-headliner al turneului "Hell Never Dies" cu Rob Zombie. Fotograful respectiv a fost scuipat de pe scenă în repetate rânduri, lucru confirmat inclusiv de participanţi la concert şi un paznic. Avocaţii lui Manson insistă că artistul a făcut o tradiţie din a fi "provocator pe scenă, mai ales în faţa camerelor". Echipa legală a primit o cerere de daune de 35.000 de dolari de la videograf în 2019, dar a solicitat dovezi cu privire la lezarea sa şi nu le-ar fi primit.

Faptul că shock rockerul scuipă la concerte nu e nimic nou (şi nici de lăudat), acest lucru întâmplându-se inclusiv în 2007 când a fost în România şi a coborât în public.

Dacă este condamnat în urma acuzelor, Manson ar putea plăti o amendă de până la 2000 de dolari şi să primească o sentinţă de până la 1 an de închisoare.

Comentează

Trending