Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Marilyn Manson revine după acuzaţiile de hărţuire şi abuz, cu muzică nouă

Marilyn Manson a ieşit din lumina reflectoarelor în ultimii ani, după ce a fost acuzat de multiple femei de hărţuire şi abuz. Cariera sa părea a se fi încheiat, mai ales că după acuzaţii au venit şi procese şi casa de discuri a renunţat la colaborarea cu artistul. Acum el pare gata să revină cu muzică nouă.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson │ FOTO: Captură YouTube

Marilyn Manson a postat teasere în social media pe 15 mai 2023, în care apărea o fotografie alb-negru cu el cântând la microfon. Mesajul postat pe Instagram era "am ceva pentru voi să ascultaţi". A oferit şi credit soţiei sale, Lindsey Elizabeth Warner pentru fotografie. Ea este fotograf şi i-a realizat multiple pictoriale de-a lungul anilor. Melodii noi ar putea sosi în 2023.

Este prima postare în social media a lui Manson din martie 2022 încoace. Creatorul lui "The Beautiful People" şi "The Nobodies" a dezactivat comentariile la postare şi a postat şi un story cu o altă imagine. De această dată era o postare a soţiei sale, în care Marilyn şi ea ţineau lumânări şi dedesubt era scris "There Is Light In the Darkness".

Încă nu e clar ce implică noul proiect, dar veternul rocker ar pregăti primul său material din ultimii 3 ani. Ultimul LP lansat a fost albumul din 2020 "We Are Chaos". La puţin timp după lansarea sa, Manson a fost acuzat de abuz de mai mult de 5 femei. În februarie 2021 l-au acuzat de abuz fizic şi sexual, iar după acuzaţii casa de discuri Lorna Vista a renunţat la colaborarea cu muzicianul. Apoi la puţin timp după Kanye West a pus paie pe foc, colaborând cu Manson pe albumul "Donda" şi apărând pe scenă alături de el.

Au început apoi şi procesele, cel mă vizibil fiind cazul lui Evan Rachel Wood. Aceasta a avut o relaţie cu shock rockerul prin 2007, când avea în jur de 19 ani şi l-a acuzat de manipulare, grooming şi abuz. În martie 2022 Manson răspundea cu un proces defăimare contra atracţiei din "Westworld". O altă victimă a lui Manson ar fi fost actriţă Esme Bianco din "Game of Thrones". Ea l-a acuzat pe artist de monitorizare constantă, abuz de droguri, abuz fizic şi hărţuire.

Procesul s-a încheiat în ianuarie 2023. Mai sunt alte două procese pe rol totuşi, cu părţi necunoscute. Marilyn Manson a negat toate acuzaţiile, dar a stat departe de public în ultimii 2 ani.

Comentează

Trending