Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Marilyn Manson neagă acuzațiile de abuz aduse de fostele partenere

Marilyn Manson a emis primele sale comentarii publice ca răspuns la acuzațiile de abuz aduse împotriva sa de cinci femei, inclusiv actrița Evan Rachel Wood. Detalii în articol.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson │ FOTO: renotahoeusa.com

Pe 1 februarie, Evan Rachel Wood l-a acuzat pe Marilyn Manson de abuz şi manipulare. Actrița a declarat că s-a săturat să trăiască cu frică de represalii, calomnii sau șantaj. Gestul plin de curaj al lui Wood a impulsionat mai multe femei care au afirmat, la rândul lor, că au fost abuzate de muzician. Mai mult, după ce această poveste a fost expusă, casa de discuri Lorna Vista Recordings a anunţat că renunţă la colaborarea cu Marilyn Manson şi la promovarea noului său album "We Are Chaos".

Acum, Marilyn Manson a apelat la pagina sa de Instagram pentru a comenta poziția sa. El a negat acuzațiile, spunând că toate relațiile sale "au fost întotdeauna pe deplin consensuale".

"Evident, viața și activitatea mea creativă au fost de mult timp magneți pentru controverse, dar aceste afirmații recente despre mine sunt denaturări oribile ale realității. Relațiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consensuale cu parteneri cu aceeași mentalitate. Indiferent de modul în care și de ce aleg alții acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul".

În urmă cu câțiva ani, Evan Rachel Wood a vorbit despre o relație abuzivă în care se afla cu un bărbat pe care l-a cunoscut în adolescență. În februarie 2018, ea a depus mărturii similare cu privire la o relație abuzivă în fața Subcomitetul pentru justiție, dar nu a dezvăluit identitatea bărbatului. În cele din urmă, publicul a aflat că era vorba de Marilyn Manson.

Relația dintre cei doi a început în 2007. Trei ani mai târziu cei doi s-au logodit, dar a urmat despărţirea la mai puţin de un an după. Evan Rachel Wood a apărut în videoclipul lui Manson pentru piesa "Heart Shaped Glasses", pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 38.

Comentează

Trending