Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Marilyn Manson apare pe noul album al lui Kanye West, a fost prezent la concertele "Donda"

Kanye West e maestrul controverselor şi e acum în mijlocul unui scandal după ce a adus pe scena doi artişti foarte polarizanţi. Rapperul a petrecut ultima lună ţinând petreceri de audiţie a noului său album, "Donda", iar cea de pe 26 august a stârnit rumoare. Acolo au fost adus pe scenă Marilyn Manson şi DaBaby, ambii persona non grata în muzică acum. Avem detalii inclusiv despre o colaborare între Manson şi Kanye în articol.

Publicat

pe

Kanye West Marilyn Manson Dababy petrecere auditie Donda
Kanye West Marilyn Manson Dababy petrecere auditie Donda │ FOTO: Kanye West

La petrecerea de audiţie de pe 26 august 2021, Kanye West a adus pe scenă o machetă la scară a casei sale din copilărie, din Chicago. Din acea casă au ieşit rapperul DaBaby, ostracizat în ultimele săptămâni din cauza unor comentarii homofobe, pentru care şi-a cerut scuze. Lângă aceeaşi casă a apărut şi Marilyn Manson, cu un machiaj asociat look-ului său de acum 10 ani. E prima apariţie în public a shock rockerului după multiple acuzaţii de abuz sexual din partea unor foste colaboratoare, partenere de viaţă sau persoane care i-au traversat orbita.

Cei 3 artişti au apărut pe scenă în timpul unei reprezentaţii (playback) a piesei "Jail" de pe "Donda". La o petrecere din Atlanta, aceeaşi melodie a inclus şi o strofă de la Jay-Z. În versiunea de pe 26 august o cânta DaBaby. Kanye a vrut să se afişeze cu aceşti proscrişi ca un soi de comentariu social asupra Cancel Culture. Alte momente cheie de la spectacolul de pe 26 au fost cel în care Kanye şi-a dat foc în mod simbolic, dar şi apariţia lui Kim Kardashian la show.

"Donda" trebuia să se lanseze pe 27 august, dar a fost deja amânat de atât de multe ori că nu mai ştim exact când va sosi. În ultimele 24 de ore au apărut informaţii că albumul a fost trimis spre reţelele de streaming muzical. Cea mai nouă dată de lansare ar fi 3 septembrie. Ulterior am aflat că Marilyn Manson va apărea pe cel puţin o melodie a lui Kanye de pe acest LP. Reprezentaţii lui Manson au confirmat ca "vocea sa e pe "Donda" şi va continua colaborarea conceptuală cu Ye pe acest proiect".

În ultimele zile Kanye a depus actele legale pentru a îşi schimba numele în Ye. West a făcut aluzii şi la o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale din SUA în 2024.

Comentează

Trending