Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Marilyn Manson ar putea face un an de închisoare pentru agasarea unui videograf

Departamentul de Poliție din New Hampshire a emis un mandat de arestare pentru Marilyn Manson pentru neprezentarea în instanță după un incident petrecut în cadrul unui concert din 2019. Artistul este acuzat că a agasat un videograf venit să filmeze concertul.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson │ FOTO: Captură YouTube

În august 2019, Marilyn Manson a susținut un concert în Gilford, New Hampshire, ca parte a turneului său cu Rob Zombie, "Hell Never Dies". În cadrul acestui eveniment, shock rocker-ul ar fi scuipat pe camera unui videograf aflat în photo pit, ulterior suflându-și mucozitățile nazale pe mâna ei. 

Acest comportament i-a atras lui Manson acuzația de agresiune și comiterea a două infracțiuni ușoare, un mandat de arestare fiind emis pe numele său de către poliția din New Hampshire. Dacă aceste acuzații s-ar demonstra a fi adevărate, Manson ar putea primi până la un an de închisoare și o amendă de până la 2000 de dolari. 

"Domnul Warner (Manson), agentul său și reprezentantul său legal cunosc acuzațiile de ceva timp și nu au făcut niciun efort de a se întoarce în New Hampshire pentru a răspunde în instanță.

Domnul Warner susținea un concert la Bank of NH Pavilion pe 18 august 2019 atunci când aceste infracțiuni ușoare s-au petrecut

Videograful fusese subcontractat de o companie a NH să filmeze concertul și se afla în photo pit atunci când au avut loc numitele infracțiuni.

Infracțiunile ce i se impută nu sunt de natură sexuală, asta pentru a lămuri diferitele publicații care au întrebat asta, în contextul altor acuzații ce i s-au adus domnului Warner", se arată în mandatul de arestare.

Avocatul lui Manson: "Toate aceste acuzații sunt ridicole"

În replică, avocatul lui Marilyn Manson, Howard King, a explicat că au fost contactați de reprezentanți ai persoaneo care a filmat și că li s-a cerut o sumă mare de bani.

"Nu e niciun secret pentru cei care merg la concertele lui Marilyn Manson că îi place să fie provocator pe scenă, în special în fața camerei.

Aceste presupuse infracțiuni au fost lămurite după ce am primit din partea videografului solicitarea de a plăti 35,000 de dolari pentru că foarte puțină salivă ar fi ajuns pe brațul ei.

După ce am cerut dovezi care să ateste aceste presupuse daune, nu am mai primit niciun răspuns. Toate aceste acuzații sunt ridicole, dar vom coopera în continuare cu autoritățile, așa cum am făcut mereu."

Trei persoane care au asistat la concertul în cadrul căruia s-a întâmplat incidentul, inclusiv o persoană de la pază, au declarat pentru revista People că l-au văzut pe Manson scuipând-o și suflându-și nasul pe femeia care venise să filmeze concertul.

"Scuipa peste tot și la un moment dat saliva lui a ajuns și pe camera ei, iar ea a șters-o destul de iritată. El i-a observat atitudinea și a început să scuipe intenționat pe camera ei.

Cred că picătura care a umplut paharul a fost momentul în care s-a apropiat de ea și și-a suflat mucozitățile nazale pe ea - nu pe cameră. Ea s-a enervat și a fost dezgustată, așa că a plecat în timp ce el râdea.

Am încetat să-i mai ascult muzica după incidentul ăsta și i-am spus soțului meu că nu vreau să mai merg niciodată la un concert de-al lui."

Marilyn Manson nu a comentat, încă, pe tema acestor acuzații. Artistul a fost recent pus la zid și de foste iubite, care l-au dat în judecată pentru un comportament sexual inadecvat.

Trending