Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX"

Smiley a lansat o nouă emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX", ce merge pe formatul unui Late Night Show. Invitații primului episod au fost Bobonete și Răzvan Fodor, care i-au împărtășit lui Smiley din experiențele lor de "tătici de fete".

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Smiley a dat startul unui nou proiect, un show online la care artistul se gândește de foarte mult timp. Mergând pe un format similar Late Night-urilor din Statele Unite, emisiunea "8, 8 și ceva, FiX" se adresează  publicului generalist, îmbinând divertismentul cu tematici de interes, din care privitorii să poată reține și informații utile.

"8, 8 și ceva, FiX este un show de online la care mă gândesc de peste un an. Primul episod a ieșit ieri și e despre tăticii de fete.

Nu știu dacă l-ați văzut , dar am încercat să găsesc un echilibru între o emisiune de divertisment cu o tentă educativă, pe teme accesibile, despre care oricine știe câte ceva. Asta e 8, 8 si ceva, FiX și e de abia la primul episod", a anunțat Smiley pe pagina sa de Facebook.

Invitații primului episod au fost Bobonete și Răzvan Fodor, care au încercat să-l ghideze cât mai bine pe Smiley în stabilirea responsabiltăților ce vin odată cu noul său statut, de "tătic de fată".

"Eu cred foarte tare că totul pleacă de la dragoste. Apoi trebuie să atingi acel punct de comunicare și din comunicare tu stabilești cum vrei să fie copilul tău. Eu cred foarte tare în rigoare. Rigoarea lucrează pe personalitate, pe mai multe planuri. Am plecat urechea la niște informații pe care le-am auzit și mi-a ieșit", a povestit Răzvan Fodor.

Cea mai mare temere a lui Smiley legată de fetița lui

Smiley a dezvăluit că cea mai mare temere a sa este legată de curtarea fiicei sale, povestind în emisiune că s-a gândit să se apuce de box pentru a o feri de potențialii golani.

"Eu când am aflat că am fată, am venit acasă într-o seară, și am zis așa: <<Cred că mă duc să mă antrenez la o sală de arte marțiale, ceva, să fac niște box>>. Și-ți dai seama că Gina râdea de mine. Dar vezi că toți tații au frica asta: să nu-și bată joc cineva de munca mea", a declarat Smiley.

Mult mai relaxat și mai glumeț, Bobonete l-a sfătuit să mai facă un copil, pentru a constata cât de ușor devine totul după ce ai trecut deja prin experiența creșterii unui bebeluș. Discuția a inclus și subiectul depresiei postnatale, Răzvan sugerându-i lui Smiley să-i dea Ginei o zi pe săptămână pentru relaxare.

În cadrul emisiunii, Smiley a dezvăluit că nașterea fetiței sale este programată să se întâmple săptămâna aceasta, povestind și ce pofte a avut Gina în timpul sarcinii.

Învățături de la tătici de fete cu Bobonete, Fodor, DOC si Smiley - 8, 8 și ceva, FIX, s.1ep.1

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie marchează 25 de ani de carieră lansând un joc personalizat, însoțit de o coloană sonoră în 8-bit

Vița de Vie dă startul unui an aniversar important în cariera formației prin lansarea unui joc video inedit, ce-i are...

Închide