Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Damian Drăghici, Emilian și WRS completează echipele "Te cunosc de undeva" 19

Damian Drăghici & Vocea care îţi cântă dorul şi WRS & Emilian, câştigătorii ultimului sezon "Te cunosc de undeva", sunt echipele care completează lineup-ul celui de-al 19-lea sezon al emisiunii. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Damian Drăghici și Emilian & WRS la "Te cunosc de undeva" sezonul 19
Damian Drăghici și Emilian & WRS la "Te cunosc de undeva" sezonul 19 │ FOTO: Antena 1 / Gabriela Arsenie

Damian Drăghici & Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs & Emilian vor concura alături de ADDA & Stand-up artistul şi Codruţa Filip & Inima petrecerii, Nicole Cherry & Poetul rapp şi AMNA & Milionara din Tenerife, dar şi de CRBL & Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu & Rebelul cu inimă rock în show-ul ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, la Antena 1.

Cunoscutul instrumentist, interpret şi producător muzical Damian Drăghici va face echipă cu o persoană despre identitatea căreia telespectatorii vor afla momentan doar că are supranumele "Vocea care îţi cântă dorul".

"Sunt artist, îmi place să mă joc! Şi, mai mult de atât, îmi place să schimb jocul de fiecare dată. Cu siguranţă am emoţii, pentru că, da, chiar nu ştiu la ce să mă aştept. <<Te cunosc de undeva!>> este categoric extrem de diferit faţă de orice lucru pe care l-am făcut până acum, dar toate aceste emoţii sunt constructive. Sunt genul de emoţii pe care le-am resimţit doar la primul meu concert cu Meditaţii Lăutăreşti, primul meu proiect cu vocea, primul meu proiect în care mi-am dat voie să fiu EU. Asta e cel mai important - să te laşi să fii tu. Să te laşi să te joci, să fii real. În mod paradoxal, <<Te cunosc de undeva!>> este una dintre emisiunile care sprijină realitatea. Chiar dacă interpretăm personaje, acest joc de roluri reprezintă expunerea copilului din noi, pe care noi trebuie să îl lăsăm să iasă la suprafață pentru a ne putea bucura, pentru a putea fi din nou fericiţi cu adevărat. Această emisiune reprezintă o vacanţă emoţională, unde reuşim să lăsăm emoţiile libere, râdem, glumim şi, cel mai important lucru, venim în FORTZA! Chiar sper să aducem puţin din atmosfera dată de ritmul meu şi al fraţilor mei din Orchestra Damian & Brothers!", a dezvăluit Damian Drăghici.

Partenera lui a completat:

"Am un mix de emoţii referitor la participarea noastră şi tot ce pot să spun este că, într-adevăr, va fi cea mai mare provocare pe care o vom experimenta. Personal, vin cu gândul să mă distrez, să profit de orice personaj ca să mai descopăr lucruri şi ca să mă arăt publicului exact aşa cum sunt. Niciunul dintre noi nu a mai participat la o emisiune de o asemenea anvergură şi complexitate şi chiar nu ştim la ce sa ne aşteptăm!".

Lor li se alătură şi Wrs şi Emilian, câştigătorii celui de-al 18-lea sezon "Te cunosc de undeva!":

"Sunt foarte entuziasmat de faptul că am şansa să mai trec o dată prin toate experienţele trăite în acest show. Că vor urma din nou atâtea zile de râs, plâns, frustrare, bucurie şi toate emoţiile pe care ţi le poţi imagina, atât personale, cât şi ale personajelor interpretate. Mă bucur că WRS nu şi-a găsit alt coleg (n.r. râde) şi că facem din nou echipă, pentru că ne completăm foarte bine şi sperăm ca ruleta să fie la fel de inspirată, dar şi picantă în alegeri aşa cum a fost şi până acum", a declarat Emilian.

Wrs a completat:

"Un nou sezon şi nu aţi scăpat de noi. Ne bucurăm tare că ne-am întors şi că avem şansa să demonstrăm mai mult decât anul trecut. Simt că o să fie un sezon incendiar, cu colegi care or să ne provoace să dăm ce e mai bun!".

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2024 va duce nouă perechi de concurenți pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia

Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon din Asia Express.

Publicat

pe

Concurenți Asia Express 2024
Concurenți Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

18 curajoși pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a celui de-al șaptelea sezon. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Cele nouă perechi de la Asia Express 2024

  • Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson
  • Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio
  • Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul
  • Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu
  • comedianții Ioana State și Mane Voicu
  • content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea
  • Victor Slav și iubita lui, Selina
  • Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu
  • Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache

Ce au declarat participanții Asia Express:

Anca Țurcașiu: "Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din <<a avea>>  în <<a fi>>"

"Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din <<a avea>>  în <<a fi>>" așa cum este și cultura țărilor prin care ajungem. Vreau să trec prin această experiență și șansă, în același timp, pe care mi le dă viața, parcurgând acest drum fără a avea nimic, ci doar pe mine și pe cea mai bună prietenă alături. Știu sigur că Andreea și cu mine vom face tot ce putem să ne demonstrăm cine suntem cu adevărat, care e forța noastră, și puterea noastră de acceptare și de a merge mai departe."

Nicolai Tand: "Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi"

"O parte din viața mea a fost un fel de Asia Express. Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi, să redescopăr la mine chestii pe care sigur le-am uitat. Îmi plac competițiile, îmi place să mă aflu în situații care mă ajută să mă autodepășesc, să dau ce-i mai bun din mine. Sorin e partenerul perfect, suntem doi moroșeni plecați pe Drumul Zeilor, doi moroșeni obișnuiți în general cu drumurile de toate felurile. În plus, anul ăsta, în aprilie, fac 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!"

Andrei Ursu și Vlad Condurache: "Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaştem între noi mai bine şi să ne depăşim limitele"

"Vara trecută, eram amândoi la un festival de muzică unde era amplasat un stand America Express, iar când am atins steagul ne-am dat seama cât de mult ne-ar plăcea să fim parte din proiect. Toţi prietenii ne spun cât de potriviţi am fi în emisiune şi iată că am primit ocazia să le dovedim asta. Abia aşteptăm să înceapă cursa! Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaştem între noi mai bine şi să ne depăşim limitele. Sperăm ca această experienţă să ne unească, şi să ne întoarcem cât mai tarziu înapoi în ţară, oameni mai puternici. Călătorie în ţări în care nu am mai fost, climă caldă, jocuri contracronometru, provocări fizice şi psihice, bariere culturale, oameni noi! Ce putem cere mai mult? Suntem pregătiţi pentru aventura vieţii noastre în Asia Express!”

Citește în continuare

Albume noi

Andrei Ursu a lansat EP-ul "Cântece de Inimă" - TRACKLIST

Andrei Ursu a lansat EP-ul "Cântece de Inimă", ce marchează un moment de cotitură în parcursul său muzical, simbolizând nu doar un nou început, ci și o dezvoltare semnificativă în exprimarea sa artistică.

Publicat

pe

Andrei Ursu - Cântece de Inimă
Andrei Ursu - Cântece de Inimă │ FOTO: Andrei Ursu

"Cântece de Inimă" păstrează acel element inconfundabil specific artistului, aducând în prim-plan balade sincere, cântece bogate în adâncime sufletească și poezie sonoră, toate acestea pătrunzând adânc în inimile ascultătorilor prin melodii și versuri de o profunzime aparte.

EP-ul a fost scris de Andrei Ursu alături de Cezar Guna, Costel Dominteanu (DOMINO), Holy Molly, EMAA, Mario Morar, Ștefan Ioniță, Alex Parker, Bianca Dragomir și Realm. Producția a fost realizată de Costel Dominteanu (DOMINO) pentru piesele "Crede-mă" și "Hai, inimă!", de Ștefan Ioniță și Mario Morar pentru piesa în colaborare cu Theo Rose, "Noaptea ne fură iubiri", cu ajutor pentru mix & master de la Paul Iorga, de Alex Parker pentru "Îndrăgostiți de atâtea ori" și de Realm pentru "Te iert", cu ajutor pentru mix & master de la Mihnea Parauan.

TRACKLIST "Cântece de Inimă":

  1. Crede-mă
  2. Hai, Inimă!
  3. Noaptea ne fură iubiri
  4. Îndrăgostiți de atâtea ori
  5. Te iert

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea la Eurovision cu piesa "Llamame".

În 2022, a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame". Anul trecut, artistul a prezentat primul album, "Fiesta'23 ", o combinație de sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

Citește în continuare

Trending