Urmărește-ne în Social Media

Smiley și Killa Fonic - Lasă inima să zbiere

Smiley lansează prima sa piesă din 2021 alături de Killa Fonic - "Lasă inima să zbiere!", o melodie despre intimitate, eliberare și tăcerea din relații. Melodia este lansată împreună cu un videoclip futurist, regizat de Hypno.

Noul single "Lasă inima să zbiere" este compus de Smiley și Killa Fonic, marcând prima colaborare a celor doi artiști. Melodia se va regăsi pe cel de-al cincilea album de studio al lui Smiley.

"Urmează câteva lansări neașteptate, pregătesc un album nebun, urban, cu sound actual, dance, de stradă. Nu este ceva nou pentru muzica și istoria mea, însă este cumva surprinzător în acest moment al vieții mele și este o completare de atitudine, revoltă și libertate a zonei romantice în care am așezat muzica mea în ultima perioadă", anunță Smiley despre noul său proiect muzical.

Smiley: "Killa mi se pare o voce puternică a generației lui, a noului curent hip-hop din România și pariam că va ajunge să aibă ceva de spus"

""Lasă inima să zbiere" vorbește pe două voci complementare despre tăcerea necesară într-o relație pentru a lăsa iubirea să vorbească pe limba ei. Colaborarea muzicala dintre Smiley și Killa Fonic a pornit de la compatibilitatea lor artistică, în ciuda antitezei în care îi plasează o parte din public.

"Killa mi se pare o voce puternică a generației lui, a noului curent hip-hop din România și pariam că va ajunge să aibă ceva de spus acum multă vreme, când l-am auzit prima data pe primul album al lui Doc. Mi se pare talentat, creativ, curajos și încăpățânat să facă lucrurile după cum simte, chiar dacă le împinge la extrem. Deși arătăm și suntem percepuți diferit, chiar avem multe în comun și ne preocupă mereu să găsim what’s next, what’s new", povestește Smiley despre intersecția artistică neașteptată, dar justificată din "Lasă inima să zbiere".

Killa s-a declarat, la rândul său, încântat să colaboreze cu Smiley, subliniind cât de atent își alege artiștii cu care lucrează.

"Toți știu că Smiley este extrem de strict în a-și selecta artiștii cu care colaborează. Dacă nu mă înșel, ne poți număra pe 5 degete și îmi rezerv locul degetului mijlociu, pentru că mă simt șmecher că am făcut așa piesă cu Smiley. Iar chimia dintre noi e puternică; suntem foarte periculoși împreună", a declarat Killa Fonic.

Killa Fonic a lansat anul trecut o colaborare inedită cu Adrian Despot (Vița de Vie), Adi de la Vâlcea și Ovidiu Lipan Țăndărică, dar și un album nou, intitulat "Beetlejuice" și inspirat de filmele lui Tim Burton.

Pentru Smiley, 2020 a fost anul în care a aflat că va deveni tată. Pe plan muzical, artistul a lansat cea de-a doua colaborare cu Delia, dar și alte trei featuring-uri, cu Emilian, Cabron și Adda.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4