Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO

Rianna Rusu a fost surpriza serii de la "Românii au talent". Concurenta de 14 ani i-a cucerit pe jurați cu o interpretare muzicală ce i-a adus 4 DA. Găsești mai multe detalii și video în articol.
Rianna Rusu la

Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Rianna este originară din Pașcani și a venit la emisiunea de talente pentru a arată calitățile muzicale cu care a fost înzestrată. Concurenta a început să cânte de la vârsta de nouă ani și își dorește să fructifice această pasiune. Deși a participat la numeroase concursuri naționale, Rianna a declarat că și-ar dori să studieze muzica în străinătate.

Adolescenta a interpretat piesa "And I Am Telling You I Am Not Going", iar de îndată ce a deschis gura, jurații au fost impresionați de timbrul său. Cu fiecare notă cântată, Rianna nu a făcut decât să își asigure locul în etapa următoare.

"A fost foarte frumos! Ai fost surpriza serii. Cumva când vine o persoană pe scenă, încerc să-mi dau eu seama cam ce-ar face, știi? Dar tu ai fost surpriza serii pentru că ai venit așa timidă, ai vorbit, ai spus că vrei să faci muzică, dar nu m-am gândit că te duci înspre stilul ăsta. Ai o voce mare! Ești mare! Bravo!", a declarat Andra.

Și Smiley, celălalt jurat care activează în domeniul muzicii, s-a declarat cucerit de interpretarea concurentei:

"Ești genul de voce care poate să câștige competiții de cântat, ești genul de voce care poate să dea valoare unei piese și te felicit pentru ceea ce ai făcut în seara asta. Din partea mea ai un DA".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO

Noul sezon "Românii au talent" s-a bucurat până acum de o serie de acrobați plini de dexteritate și flexibilitate. Printre...

Închide