Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO

Noul sezon "Românii au talent" s-a bucurat până acum de o serie de acrobați plini de dexteritate și flexibilitate. Printre aceștia se numără și rusoaica Diana Butan. Te invităm să-i urmărești momentul.
Diana Butan la

Diana Butan la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: captură YouTube / Românii au talent

Diana are 14 ani și vine din Rusia. Concurenta este pasionată de acrobație și echilibristică. Totul a început de la o vârstă fragedă, apoi prin muncă și ambiție, Diana a reușit să doboare recorduri. Își poate controla corpul și poate sta în echilibru într-o mână. Mai mult, Diana știe să tragă cu arcul, talent pe care l-a inclus în numerele de echilibristică. Adolescenta reușește să tragă cu arcul folosindu-și doar picioarele și în timp ce este legată la ochi.

La emisiunea "Românii au talent", Diana i-a impresionat pe jurați cu momentul său de echilibristică. Concurenta a trecut mai departe cu 4 DA.

"Bravo, Diana! Senzațional ce poți tu să faci la 14 ani. Ai reușit să ne arăți o grămadă de forme geometrice nedeterminate încă folosindu-ți doar trupul și cum stai tu în mâini, eu nu am reușit niciodată să stau în picioare. Câteodată nu reușesc să stau nici pe scaunul ăsta, mai cad de pe el. Știu ce înseamnă să tragi cu arcul, am tras și eu cu arcul, nu cu picioarele, ci cu mâinile și de foarte puține ori reușesc să nimeresc ținta. Nu știu cum reușești, multe ore de antrenament, bănuiesc. Foarte frumos numărul tău! Felicitări!", a spus Smiley.

Andra a avut, de asemenea, cuvinte de laudă la adresa concurentei:

"Ești un copil fenomen! Faci parte dintr-o generație pe care nu o înțeleg, dar sunt mândră să asist la evoluția voastră și să vă admir de aici de pe margine și să vă aplaud".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Major Lazer prezintă "Diplomatico", primul hit din 2021, colaborare cu Guaynaa - AUDIO

Major Lazer continuă să flirteze cu lumea reggaeton-ului, lansând primul hit dansabil din 2021, piesa "Diplomatico". Acest single este o...

Închide