Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Urmăreşte Metallica cântând piesa "Enter Sandman" în primul concert din 2021 - VIDEO

Superbowl este evenimentul sportiv numărul 1 din SUA, locul unde se întâlnesc spectacolele exuberante de la pauza evenimentului cu reclame foarte scumpe. Şi marile show-uri TV din weekend au avut petreceri tematice, iar Stephen Colbert i-a adus pe cei de la Metallica pentru un concert post-Superbowl. Ce a ieşit vedeţi în articol.

Publicat

pe

Metallica concert Late Show With Stephen Colbert
Metallica concert Late Show With Stephen Colbert │ FOTO: Metallica

Metallica este la primul concert din 2021 şi în ciuda faptului că nu a cântat niciodată la Superbowl, formaţia s-a apropiat periculos de mult de o astfel de reprezentaţie. Hetfield, Lars and co au fost invitaţi să cânte în cadrul emisiunii "The Late Show With Stephen Colbert", ediţia specială de Superbowl 2021. Din acea reprezentaţie s-a remarcat piesa "Enter Sandman", cântată live cu aportul unor boxe uriaşe folosite în diferite turnee clasice Metallica şi amplasate în fundal.

Imediat după victoria celor de la Tampa Bay Buccaneers în faţa celor de la Kansa City Chiefs a început petrecerea în cadrul emisiunii lui Colbert. "Enter Sandman" a fost cântată live la acest show, iar fanii au observat că Lars a folosit cel mai mult reverb pe snare-ul său din ultimii 30 de ani. A fost apreciată atât sonorizarea, cât şi mixajul, editarea şi vocea lui Hetfield, care e în mare formă, după un an 2020 cu mult mai puţine reprezentaţii decât erau programate şi acelea desfăşurate prin live stream.

Toată camera în care cântau artiştii era decorată cu amplificatoare şi boxe folosite de Metallica pe parcursul carierei sale. Sunt acolob oxe din Metallica Night at AT&T Stadium din 2 mai 2015, dar şi din Metallica at Oracle Park în 2019. Apar amplificatoare de la aniversarea de 30 de ani din San Francisco, în decembrie 2011. Se văd chiar şi echipamentele "Racing Stripe M" din turneul St. Anger din 2003-2004.

Piesa "Enter Sandman" a revenit în actualitate şi a urcat în topurile reţelelor de streaming, după ce a apărut în noua reclamă la automobilul Ford F-150 Raptor, una dintre rarele ocazii când Metallica îşi împrumuta piesa pentru o reclamă TV. Metallica şi-a adus în 2020 discografia pe serviciul de streaming Tidal şi a oferit indicii că lucrează la un nou album, ba chiar ar fi într-o fază avansată a înregistrărilor. Grupul a ţinut un concert caritabil "Helping Hands" tot în 2020 şi a reînregistrat piesa "Nothing Else Matters", în varianta orchestrală.

James Hetfield a ieşit de la reabilitare şi alături de Kirk Hammett a pregătit sute de idei de piese pentru noul LP.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Masterpiece, prima trupă tribut Metallica din România, concertează în aprilie la Quantic

Trupa tribut Metallica Masterpiece va susține pe 9 aprilie un concert în Quantic Club din București. Accesul la eveniment se face în baza certificatului COVID-19, ce atestă vaccinarea cu schemă completă.

Publicat

pe

Materpiece
Materpiece │ FOTO: Fabian Robert

Sâmbătă, pe 9 aprilie, Masterpiece concertează în clubul Quantic din București. Evenimentul face parte din turneul Back to Life 2022.

Trupa Masterpiece este prima formație tribut Metallica din România. După mai mult de 10 ani petrecuți în formula de 5 membri, cu apariții pe cele mai importante scene din România, trupa Masterpiece fiind obligată de plecarea în străinătate a vocalului Andy Ghost, se regrupează și continuă în forță ca și cvartet, vocea principală fiind preluată de către chitaristul Szabi Vincze.

Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară. Încă de la început, formația s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri atât în România cât și în Ungaria unde în 2009 a susținut un turneu în colaborare cu trupa maghiară Nimfonia (tribut Nirvana).

Masterpiece este într-o continuă evoluție, promițând fanilor trupei Metallica, și nu numai, show-uri de înalt nivel profesional. Din componența formației fac parte: Szabi - Voce/Chitară, Marius - Chitară/Backing vocal, Zoli- Chitară Bas/Backing vocal, Gabi - tobe.

Prețuri bilete la concertul Masterpiece:

  • Acces general – 50 lei
  • Acces general la intrare, in ziua evenimentului – 65 lei

Accesul la eveniment

Accesul se face în baza certificatului COVID-19 ce atestă vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 180 de zile sau rezultat negativ la test PCR sau Antigen efectuat în laborator acreditat cu maxim 72 respectiv 24 de ore înainte de eveniment.

Accesul este gratuit pentru:

  • copiii cu vârsta de până în 14 ani, care sunt însoțiți de un adult
  • persoanele cu handicap și persoanele care îi însoțesc (o persoană însoțitor)
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending