Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Travis Scott a ţinut un concert în Fortnite în faţa a 12 milioane de gameri - VIDEO

Travis Scott, rapperul cu o pasiune pentru vizualuri psihedelice a ţinut un concert legendar în Fortnite în ultimele zile. Evenimentul a strâns 12 milioane de utilizatori, care au participat la evenimentul artistic virtual. Îl puteţi urmări integral în articol.

Publicat

pe

Concert Travis Scott Fortnite 2020
Concert Travis Scott Fortnite 2020 │ FOTO: Travis Scott

Nu este primul concert de acest gen, pentru că DJ Marshmello a dat startul acestui trend la început de 2019, printr-un mega concert tot în Fortnite, cu o scenă virtuală uriaşă construită pentru eveniment. Nu au lipsit nici de această dată decoruri fantasmagorice specifice lui Travis Scott şi lumii sale imaginare Astroworld. Artistul a apărut în Fortnite într-o variantă înaltă cât un zgârie nori, care se teleporta pe hartă şi cânta piese celebre Jocul a beneficiat de un boost de popularitate recent, după ce a fost în sfârşit listat în Google Play Store pe Android.

Până acum posesorii de telefoane Android erau nevoiţi să îl descarce de pe site-ul Epic Games. Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri din lume, un shooter de tip Battle Royale, cu 100 de gameri care se pot duela, dar şi construi după pofta inimii tot felul de structuri. Travis a profitat de ocazie pentru a prezenta o piesă nouă, iar gamerii au sărbătorit cu itemuri speciale in game. O versiune digitală a rapperului a ţinut un set de 10 minute, mai scurt decât un concert clasic, dar cu siguranţă o experienţă intensă.

Artistul hip-hop s-a folosit de jocul-platformă al celor de la Epic Games pentru a pune în scenă creaţiile psihedelice ale artistului vizual Cactus Jack. Aceasta este porecla rapperului, dar şi numele casei sale de discuri şi al unei colecţii de pantofi sport Nike. Popularul eveniment a avut o secţiune subacvatică, un Scott îmbrăcat în astronaut, o uriaşă boxă mare cât Luna din joc. Au fost ploi de stele şi fulgere mov şi secţiuni în care gravitaţia a devenit zero şi fanii pluteau în aer.

Fortnite a mai găzduit pe lângă acest concert şi cel al lui Marshmello şi crossover-uri cu Star Wars şi cu Avengers. Jocul are aproximativ 125 de miloane de utilizatori şi poate fi jucat pe Xbox, PlayStation, Windows, Mac, iOS şi Android. Scott ar fi trebuit să cânte la festivalul Coachella în această vară, dar evenimentul a fost amânat.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending