Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Chitaristul Ioan Popovici și vocalistul Sandro Machado au colaborat pentru un live session - VIDEO

Chitaristul Ioan Popovici și solistul vocal Sandro Machado (Vocea României), doi dintre cei mai talentați artiști timișoreni, au lansat un live session inedit. Format din două piese, momentul muzical reușește să emane o energie caldă și extrem de sinceră.

Publicat

pe

Ioan Popovici și Sandro Machado
Ioan Popovici și Sandro Machado

Împărțit în două videoclipuri speciale, acest live session este atât o demonstrație de pasiune și talent, cât și o încercare a celor doi artiști de a-și depăși limitele și de a se pune în valoare în norme compoziționale noi. "Voyager" este o compoziție semnată Ioan Popovici, iar "Sure Thing" este un cover după single-ul celebrului artist Miguel.

Ioan și Sandro se angajează într-un dialog artistic, al cărui martor este publicul. Clipurile care acompaniază melodiile au fost realizate de Florin Ghinita și evidențiază intimitatea interpretărilor muzicale.

Cei doi își vor uni din nou forțele pe 29 februarie, la M2 din Timișoara, unde Ioan Popovici are un concert alături de formația Melting Dice. În cadrul evenimentului, Sandro va fi invitat să cânte alături de Ioan Popovici și trupa lui mai multe piese, printre care "Voyager" și "Sure Thing".

Sandro Machado X Ioan Popovici - Sure Thing

Sandro Machado X Ioan Popovici - Voyager

Ioan Popovici este un compozitor și instrumentist din Timișoara care, de-a lungul carierei, a făcut parte din mai multe proiecte locale de rock alternativ ca Effect, Flare și mai apoi, Flarehead. De ceva timp, Ioan a pus bazele unei noi trupe în care elementele principale le reprezintă energia și inspirația personală. Cu o abordare ce se încadrează, din punct de vedere stilistic, între pop-rock/ska și rock alternative, Ioan Popovici încearcă, prin abordarea lirică mai ales, să propage în spațiul muzical autohton un mesaj mai pozitiv, cu o energie nouă.

Sandro Machado este un talentat solist vocal, concurând la Vocea României 2023. Originar din Brazilia, Sandro s-a stabilit în Timișoara unde a făcut parte din mai multe proiecte muzicale. Unul dintre acestea, locul în care l-a întâlnit și pe Ioan Popovici, este trupa Flare, un proiect care a cunoscut un succes însemnat pe scena rock din Timișoara. Mai mult decât atât, Sandro a fost cântăreț de operă, fapt care nu a avut cum să nu-i întărească și mai mult talentul cu care a fost înzestrat.

Comentează

Trending