Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Dr. Dre a finalizat un nou album, are o piesă cu Eminem pe LP

Dr. Dre a devenit definiţia succesului în rap, evoluând la statutul de mogul muzical asociat căştilor Beats. În ultimii ani nu a mai lansat albume atât de des, preferând latura de producător şi de om de afaceri a carierei sale, dar iată că revine şi pe scena muzicală. Artistul ar avea un nou disc pregătit, care include o mult aşteptată colaborare cu Eminem.

Publicat

pe

Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)
Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Aluziile la un nou LP de la Dre au apărut recent de la un rapper din Detroit pe numele său Page Kennedy. Page a postat pe Twitter pe 16 noiembrie un indiciu că ar fi ascultat deja al patrulea album de studio al lui Dre. Acesta ar fi primul din 2015 încoace, când a lansat "Compton". Apoi Kennedy a confirmat un featuring cu Eminem la întrebarea unui fan pe aceeaşi reţea de socializare. "Compton" a fost axat în bună parte pe colaborări, incluzând numai nume mari, de la Kendrick Lamar la Eminem şi de la The Game la Snoop Dogg.

Cu 5 ani în urmă Dr. Dre îi dădea o şansă şi lui Anderson .Paak, aflat la început de carieră şi ajuns nume mare între timp. În 2020 rapperul a decis să ofere pentru prima oară pe reţelele de streaming primul său album solo, "The Chronic". El debuta în 1992 şi a fost pus pe Spotify, Apple Music şi YouTube Music pentru a sărbători "4.20", dată la care lumea celebrează cultura ganja şi cannabis-ul. "Compton", albumul din 2015 a fost un soi de coloană sonoră pentru filmul "Straight Outta Compton", deci practic nu prea am mai văzut un album creat special pentru ascultători cam de 2 decenii.

Precedentul release fusese "2001", lansat în 1999. Fanii adevăraţi ai lui Dre aşteaptă de o veşnicie legendarul album mereu anulat şi amânat "Detox", la fel cum fanii lui Lil Wayne încă au aşteptat albumul "The Carter V" o bună perioadă de timp. Surse din industrie afirmau în 2019 că încă se lucrează la "Detox" şi că ar fi un sequel la "Compton".

Dr. Dre a colaborat în ultimii ani cu Eminem, inclusiv pe noul abum "Music to be Murdered By", dar şi cu Xzibit, Busta Rhymes şi cu Quavo de la Migos. Eminem a apărut în 2020 pe o piesă alături de Kid Cudi, "The Adventures of Moon Man & Slim Shady", iar în martie a lansat o piesă alături de Jessie Reyez, "Coffin". Artistul începuse anul cu o reprezentaţie la gala Oscar 2020.

Trending