Urmărește-ne în Social Media

rap

Eminem - Cinderella Man

Eminem a lansat un video cu versuri pentru piesa "Cinderella Man". Melodia se regăsește pe albumul "Curtain Call 2", cel de-al doilea material al rapper-ului din seria Greatest Hits.

Publicat

pe

"Curtain Call 2" a fost lansat pe 5 august și este o colecție a celor mai apreciate piese ale lui Eminem din 2009 încoace. Materialul de tip compilație cuprinde două discuri, primul incluzând 18 piese, iar cel de-al doilea 16. Pe acest album se regăsesc și 3 single-uri noi: "The King and I" featuring CeeLo Green (inclus pe soundtrack-ul celui mai nou film biografic despre Elvis), "From the D 2 the LBC" featuring Snoop Dogg și "Is This Love ('09)" featuring 50 Cent. Colaborarea cu Snoop Dog beneficiază de un videoclip, ce poate fi urmărit aici.

Piesa "Cinderella Man", pe care rapper-ul o promovează acum prin intermediul unui video cu versuri, apărea în 2010, pe albumul "Recovery". Discul a fost bine primit la momentul lansării, debutând pe prima poziție în topul Billboard 200. "Recovery" a fost, de asemenea, cel mai bine vândut album din 2010 la nivel internațional, fiind totodată nominalizat la Grammy pentru Albumul Anului. Pe acest emblematic LP se regăsește și hitul "Love the Way You Lie", lansat în colaborare cu Rihanna.

Eminem a fost nominalizat în februarie pentru a fi introdus în Rock & Roll Hall of Fame. Aflat în primul an de eligibilitate, rapper-ul a primit voturile necesare pentru a fi introdus în 2022, în cadrul ceremoniei ce va avea loc pe 5 noiembrie, în Los Angeles. Alături de Eminem vor fi introduși și Dolly Parton, Pat Benatar, Duran Duran, Eurythmics, Lionel Richie și Carly Simon.

Trending