Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Eminem explică de ce a cântat la gala Oscar 2020

După apariția neașteptată de pe scena galei Oscar 2020, Eminem a oferit explicații cu privire la momentul surpriză care i-a lăsat înmărmuriți pe unii dintre actorii și artiștii prezenți la eveniment. Rapper-ul a acordat un interviu revistei Variety în care dezvăluie ce l-a determinat să facă acest gest.
Videoclip Eminem Venom

Videoclip Eminem Venom │ FOTO: Eminem

Nimeni nu a înțeles de ce a cântat Eminem la gala Oscar de anul acesta, însă cei mai mulți s-au bucurat de prezența sa. Au fost și câteva cazuri izolate de actori și cântăreți surprinși de camere în stare de șoc, însă majoritatea celor aflați la Dolby Theatre din Los Angeles au apreciat momentul, fredonând chiar alături de rapper versurile piesei "Lose Yourself".

"Atunci nu m-aș fi gândit niciodată că am vreo șansă de a câștiga"

Într-un interviu acordat pentru Variety, Eminem a explicat că a dorit să urce pe scena galei Oscar pentru a profita acum de șansa pe care a ratat-o în 2003.  La momentul respectiv, rapper-ul nu a participat la gală și a refuzat să cânte, deși piesa "Lose Yourself" era nominalizată în categoria Cea mai bună piesă originală, urmând să-i aducă premiul Oscar.

"M-am gândit că, dacă tot nu am avut ocazia să cânt atunci, poate ar fi cool să o fac acum.

Atunci nu m-aș fi gândit niciodată că am vreo șansă de a câștiga și tocmai cântasem "Lose Yourself" la Grammy cu The Roots cu câteva săptămâni înainte de premiile Oscar, așa că m-am gândit că nu e o idee bună. Și încă ceva - la momentul respectiv, versiunea mea mai tânără nu credea că m-aș putea face înțeles la un eveniment de genul ăsta."

"Pentru mine, asta demonstrează cât de autentic e un premiu Oscar"

Faptul că piesa lui a câștigat în ciuda faptului că el nu era prezent la eveniment a fost pentru Eminem un testament al corectitudinii acestei gale.

"Apoi am aflat că am câștigat, ceea ce mi s-a părut ireal. Pentru mine, asta demonstrează cât de autentic e un premiu Oscar - tu nu te duci la eveniment și tot câștigi. Pentru mine, asta îl face să fie cu adevărat pe bune."

Întrebat dacă regretă că nu a participat la Oscar în 2003, Eminem a explicat încă o dată cât de ciudată a fost pentru el această experiență.

"Nici nu cred că înțelegeam atunci că poți să iei un Oscar pentru o piesă și îmi amintesc cât de confuz eram știind că aș putea să câștig.."

Eminem a dezmințit și zvonurile care au circulat după absența sa de la gala Oscar din 2003, potrivit cărora ar fi refuzat invitația de a cânta pentru că i s-ar fi cerut să-și cenzureze versurile.

Momentul lui Eminem de la gala Oscar 2020 a fost unul dintre cele mai discutate live-uri ale serii. Îi puteți urmări prestația în clipul de mai jos.

Citește mai multe despre Eminem
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Janet Jackson are un nou album cu mesaj: "Mă văd ca un Diamant Negru în cea mai pură formă a sa"

La 53 de ani, Janet Jackson se pregătește să lanseze un nou album de studio și să plece într-un turneu...

Închide