Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Dr. Dre crede că social media a distrus "misterul artistic"

În cadrul unui interviu recent, Dr. Dre a vorbit despre impactul pe care rețelele de socializare îl au atât asupra muzicienilor, cât și asupra fanilor. Mai multe detalii în articol.
Dr. Dre în interviul cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Dr. Dre în interviul cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Nu e de mirare că Dr. Dre nu postează prea mult online. Într-un nou interviu acordat lui Jimmy Iovine pentru publicația British GQ, prolificul rapper a spus că, din punctul său de vedere, social media a distrus "mistica artistului", oferindu-le fanilor un acces prea mare în viața muzicienilor.

Conversația lui Dre și Iovine a vizat în primul rând modul în care faima digitală joacă un rol în succesul unui artist în zilele noastre.

"Probabil că aș fi urât social media dacă îmi începeam acum cariera. Există un anumit mister care este distrus. Îmi place misterul. Îmi place să aștept. Nu am nevoie de nimeni care să știe unde sunt în fiecare minut sau ce fac. Sau ce urmează să fac ... Există o anumită mistică care vine împreună cu muzica și era interesant să aștepți să vezi ce urmează să se întâmple".

De acolo, Iovine a preluat părerea lui Dre și a mers mai departe. Acesta a pus sub semnul întrebării impactul pe care social media l-ar fi avut asupra marilor artiști din trecut: "Dacă Michael Jackson ar fi avut Instagram, ar fi fost mai sănătos? Cine știe". Acesta a continuat:

"Cred că ceea ce s-a întâmplat este că <<a fi talentat>> nu s-a aflat în spatele faimei așa cum se întâmplă acum. Faima se măsoară în popularitate. În like-uri sau mai știu eu ce alte lucruri".

Interviu Dr. Dre cu Jimmy Iovine:

Citește mai multe despre Dr. Dre
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimes și Elon Musk au schimbat numele fiului lor

Cel mai comentat și analizat nume din presa ultimelor zile a suferit modificări. Grimes și Elon Musk au fost nevoiți...

Închide