Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Dr. Dre crede că social media a distrus "misterul artistic"

În cadrul unui interviu recent, Dr. Dre a vorbit despre impactul pe care rețelele de socializare îl au atât asupra muzicienilor, cât și asupra fanilor. Mai multe detalii în articol.
Dr. Dre în interviul cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Dr. Dre în interviul cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Nu e de mirare că Dr. Dre nu postează prea mult online. Într-un nou interviu acordat lui Jimmy Iovine pentru publicația British GQ, prolificul rapper a spus că, din punctul său de vedere, social media a distrus "mistica artistului", oferindu-le fanilor un acces prea mare în viața muzicienilor.

Conversația lui Dre și Iovine a vizat în primul rând modul în care faima digitală joacă un rol în succesul unui artist în zilele noastre.

"Probabil că aș fi urât social media dacă îmi începeam acum cariera. Există un anumit mister care este distrus. Îmi place misterul. Îmi place să aștept. Nu am nevoie de nimeni care să știe unde sunt în fiecare minut sau ce fac. Sau ce urmează să fac ... Există o anumită mistică care vine împreună cu muzica și era interesant să aștepți să vezi ce urmează să se întâmple".

De acolo, Iovine a preluat părerea lui Dre și a mers mai departe. Acesta a pus sub semnul întrebării impactul pe care social media l-ar fi avut asupra marilor artiști din trecut: "Dacă Michael Jackson ar fi avut Instagram, ar fi fost mai sănătos? Cine știe". Acesta a continuat:

"Cred că ceea ce s-a întâmplat este că <<a fi talentat>> nu s-a aflat în spatele faimei așa cum se întâmplă acum. Faima se măsoară în popularitate. În like-uri sau mai știu eu ce alte lucruri".

Interviu Dr. Dre cu Jimmy Iovine:

Citește mai multe despre Dr. Dre
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimes și Elon Musk au schimbat numele fiului lor

Cel mai comentat și analizat nume din presa ultimelor zile a suferit modificări. Grimes și Elon Musk au fost nevoiți...

Închide