Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Dr. Dre crede că social media a distrus "misterul artistic"

În cadrul unui interviu recent, Dr. Dre a vorbit despre impactul pe care rețelele de socializare îl au atât asupra muzicienilor, cât și asupra fanilor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)
Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Nu e de mirare că Dr. Dre nu postează prea mult online. Într-un nou interviu acordat lui Jimmy Iovine pentru publicația British GQ, prolificul rapper a spus că, din punctul său de vedere, social media a distrus "mistica artistului", oferindu-le fanilor un acces prea mare în viața muzicienilor.

Conversația lui Dre și Iovine a vizat în primul rând modul în care faima digitală joacă un rol în succesul unui artist în zilele noastre.

"Probabil că aș fi urât social media dacă îmi începeam acum cariera. Există un anumit mister care este distrus. Îmi place misterul. Îmi place să aștept. Nu am nevoie de nimeni care să știe unde sunt în fiecare minut sau ce fac. Sau ce urmează să fac ... Există o anumită mistică care vine împreună cu muzica și era interesant să aștepți să vezi ce urmează să se întâmple".

De acolo, Iovine a preluat părerea lui Dre și a mers mai departe. Acesta a pus sub semnul întrebării impactul pe care social media l-ar fi avut asupra marilor artiști din trecut: "Dacă Michael Jackson ar fi avut Instagram, ar fi fost mai sănătos? Cine știe". Acesta a continuat:

"Cred că ceea ce s-a întâmplat este că <<a fi talentat>> nu s-a aflat în spatele faimei așa cum se întâmplă acum. Faima se măsoară în popularitate. În like-uri sau mai știu eu ce alte lucruri".

Interviu Dr. Dre cu Jimmy Iovine:

Trending