Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Dr. Dre crede că social media a distrus "misterul artistic"

În cadrul unui interviu recent, Dr. Dre a vorbit despre impactul pe care rețelele de socializare îl au atât asupra muzicienilor, cât și asupra fanilor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)
Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Nu e de mirare că Dr. Dre nu postează prea mult online. Într-un nou interviu acordat lui Jimmy Iovine pentru publicația British GQ, prolificul rapper a spus că, din punctul său de vedere, social media a distrus "mistica artistului", oferindu-le fanilor un acces prea mare în viața muzicienilor.

Conversația lui Dre și Iovine a vizat în primul rând modul în care faima digitală joacă un rol în succesul unui artist în zilele noastre.

"Probabil că aș fi urât social media dacă îmi începeam acum cariera. Există un anumit mister care este distrus. Îmi place misterul. Îmi place să aștept. Nu am nevoie de nimeni care să știe unde sunt în fiecare minut sau ce fac. Sau ce urmează să fac ... Există o anumită mistică care vine împreună cu muzica și era interesant să aștepți să vezi ce urmează să se întâmple".

De acolo, Iovine a preluat părerea lui Dre și a mers mai departe. Acesta a pus sub semnul întrebării impactul pe care social media l-ar fi avut asupra marilor artiști din trecut: "Dacă Michael Jackson ar fi avut Instagram, ar fi fost mai sănătos? Cine știe". Acesta a continuat:

"Cred că ceea ce s-a întâmplat este că <<a fi talentat>> nu s-a aflat în spatele faimei așa cum se întâmplă acum. Faima se măsoară în popularitate. În like-uri sau mai știu eu ce alte lucruri".

Interviu Dr. Dre cu Jimmy Iovine:

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Patru bărbați au fost arestați după ce au încercat să jefuiască casa lui Dr. Dre

Patru bărbați au încercat să intre prin efracție în casa din Pacific Palisades a rapperului. Dr. Dre se află momentan în spital, după ce recent a suferit un anevrism cerebral. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)
Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)

La scurt timp după ce muzicianul în vârstă de 55 de ani a fost dus de urgență la spital, patru indivizi au încercat să-i spargă locuința. Potrivit E! News, Departamentul de Poliție din Los Angeles a declarat că suspecții au încercat să urce un deal din apropierea locuinței rapperului, unde au fost prinși de paznicii proprietății. Bărbații au fugit apoi cu o dubă, ducând la o urmărire cu poliția. La scurt timp, au fost prinși și arestați sub acuzația de intrare prin efracție.

Oamenii legii sunt de părere că indivizii au văzut în presă situația în care se află Dr. Dre și au privit-o ca pe o oportunitate. Se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar cei patru se află acum în custodia poliției.

Unul dintre cei mai mari rapperi din lume, Dr. Dre, a fost dus la spital de urgenţă pe 5 ianuarie, după ce a suferit un anevrism cerebral. Doctorii de la spitalul Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles încearcă să determine cauza sângerării cerebrale. Între timp, starea de sănătate a artistului este stabilă. Acesta și-a ținut fanii la curent și le-a transmis următorul mesaj:

"Le mulţumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru interes şi urări. Mă simt bine şi primesc îngrijiri excelente de la echipa medicală. Voi ieşi din spital în curând şi voi ajunge acasă. Respect tuturor profesioniștilor medicali de la Cedars. One Love!!"

Citește în continuare

Lifestyle

Dr. Dre a suferit un anevrism cerebral şi a fost internat la Urgenţe

Unul dintre cei mai mari rapperi din lume, Dr. Dre a fost dus la spital de urgenţă pe 5 ianuarie, după ce a suferit un anevrism cerebral. Muzicianul în vârstă de 55 de ani trece printr-un divorţ cu probleme de luni bune, iar acum intră în atenţia presei din cauza problemelor de sănătate. Aflaţi cum se simte mogulul muzical în articol.

Publicat

pe

Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)
Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Cunoscut şi pentru faptul că a cofondat brandul de căşti Beats, Dr. Dre este şi omul care i-a dat startul carierei lui Eminem, dar şi mentor pentru o sumedenie de rapperi. Anevrismul său cerebral este investigat de doctorii de la spitalul Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles, acolo unde artistul se află la secţia de Urgenţe. În acest moment este lucid şi stabil. Doctorii încă încearcă să afle cauza sângerării din creier. Un anevrism se petrece atunci când peretele unei artere este slăbit, provocând ca acel vas de sânge să se umfle ca un balon şi să sângereze în zona înconjurătoare.

În general este provocat de tensiune arterială mare şi ateroscleroză, adică depunerile de grăsime şi colesterol pe pereţii vaselor de sânge. În seara de 5 ianuarie 2021 contul oficial al lui Dr. Dre a postat următorul mesaj oficial:

Le mulţumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru interesul lor şi pentru urări. Mă simt bine şi primesc o îngrijire excelentă de la echipa mea medicală. Voi ieşi din spital în curând şi voi ajunge acasă. Aprecieri pentru toţi profesioniştii medicali de la Cedars. One Love!!

Tabloidele din SUA scriu că locuinţa lui Dre ar fi fost ţinta unui jaf în noaptea spitalizării sale. Poliţia din Los Angeles a declarat că atacatori au încercat să îi spargă casa din Brentwood la ora 22:00. Dr. Dre apare pe o piesă de pe noul album al lui Eminem, "Music to be Murdered By: Side B", lansat în decembrie 2020. Artistul are o avere în valoare de 800 de milioane de dolari şi trece printr-un divorţ cu probleme, după ce fosta soţie se judecă cu artistul pentru o pensie alimentară de 2 milioane de dolari pe lună.

Dre îi plăteşte câteva sute de mii de dolari acum, iar Nicole Young afirmă că rapperul are la dispoziţie peste 337 de milioane de dolari pentru a o susţine. Aparent între 2017 şi 2019 cheltuielile maritale ale soţilor au ajuns la 2.3 milioane de dolari pe lună, iar fosta soţie vrea să păstreze acelaşi stil de viaţă.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending