Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

AC/DC a lansat mult aşteptatul album "Power Up"; Piesele se pot asculta AICI - AUDIO

După un travaliu creativ de 2 ani, cel mai nou album AC/DC a debutat într-o zi de vineri 13 noiembrie 2020. În formula reunită, cu Brian Johnson la voce şi Angus Young la chitară, grupul a lansat 12 piese noi sub forma albumului "Power Up". Acest LP se poate asculta în întregime şi gratuit pe YouTube şi găsiţi piesele şi în articol.

Publicat

pe

Artwork pentru coperta albumului AC/DC - POWER UP
Artwork pentru coperta albumului AC/DC - POWER UP │ FOTO: Columbia Records / Sony Music

"Power Up" este un album nou neaşteptat, de revenire şi reînsufleţire a legendei hard rock care este AC/DC. Vine după "Rock or Bust" din 2014 şi include un lineup format din Brian Johnson la voce, Phill Rudd la tobe, Cliff Williams la bas şi Angus Young la chitară, plus Stevie Young tot la chitară. A fost înregistrat pe parcursul a 6 săptămâni în august-septembrie 2018 la Warehouse Studious din Canada, Vancouver. Producătorul Brendan O'Brien a vegheat la fiecare notă şi acord, acesta colaborând cu trupa şi în 2008 la albumul "Black Ice", dar şi la "Rock or Bust" din 2014.

Dintre cele 12 piese 2 au fost deja single-uri în ultima lună: "Shot In the Dark" şi "Realize". "Power Up" are şi o variantă specială pentru colecţionari, care include un buton ce porneşte un logo luminos şi electrific, un neon în formă "AC/DC", în vreme ce un mic difuzor redă piesa "Shot In the Dark". Este inclus şi CD-ul, o cărticică cu poze şi un vinil de 180 de grame. Iată tracklist-ul noului album:

01. Realize
02. Rejection
03. Shot In The Dark
04. Through The Mists Of Time
05. Kick You When You’re Down
06. Witch's Spell
07. Demon Fire
08. Wild Reputation
09. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

Ultimii ani au fost zbuciumaţi pentru trupă, totul părând a se prăbuşi după turneul "Rock or Bust". Moartea cofondatorului Malcom Young i-a marcat pe membrii formaţiei, asta după ce în 2016 Brian Johnson a trebuit să renunţe la reprezentaţiile live din cauza riscului de a îşi pierde complet auzul. A fost înlocuit în turneu de Axl Rose o perioadă. Toboşarul Phill Rudd a părăsit şi el trupa după ce a fost condamnat la arest la domiciliu pentru posesie de droguri şi ameninţare cu moartea.

Din tot acest tumult iată că s-a născut un nou LP, care include şi riff-uri lăsate în urmă de Malcolm Young şi piese compuse de acesta. Australienii de la AC/DC sunt activi din 1973 şi au vândut peste 200 de milioane de albume în toată lumea. Multe voci, inclusiv producătorul Rick Rubin îi considera "cea mai mare trupă rock din toate timpurile". "Power Up" este albumul cu numărul 17 din discografia formaţiei şi ca o curiozitate este primul disc din 1985 ("Fly on the Wall") care nu include o piesă ce conţine cuvântul "rock".

E şi primul album din 1988 care nu are o piesă titulară.

PUBLICITATE
Comentează

Clipul zilei

La 7 ani, un copil cântă "Highway to Hell" de parc-ar fi reîncarnarea lui Bon Scott - VIDEO

Hard rock-ul a pus stăpânire pe Jesús del Río, un copil de 7 ani venit la The Voice Kids Spania. Nu e o exagerare să spui că membrii AC/DC ar putea să-l ia în considerare pentru un duet cu Brian Johnson, versiunea sa pentru "Highway to Hell" fiind electrizantă, mai ales când suprapui timbrul vocii sale peste chipul lui angelic.

Publicat

pe

Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania
Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania │ FOTO: Captură Youtube

Dacă se întreba cineva de ce emisiunile de talente ca American Idol și The Voice sunt atât de longevive, clipul prezentat în acest articol ar putea să ofere un răspuns. Momentele extraordinare neașteptate, amestecate cu reacțiile celor din juriu sunt ingrediente sigure pentru viralizarea anumitor live-uri din cadrul unor astfel de concursuri. E nevoie, desigur, și de participanți carismatici, dar când vorbim despre o emisiune cu copii, ca în cazul de față, acest element e asigurat din start. N-ai cum să nu fii plăcut de telespectatori când ești de-o șchioapă, ai curajul să vii să cânți pe o scenă mare și mai ai și un pic de talent.

În cazul lui Jesús del Río e vorba de ceva mai mult talent. Dincolo de carisma lui de copil plăpând, puștiul are, cu adevărat, o voce mare pentru cei 7 ani ai săi, contrastul dintre agresivitatea interpretării și apariția lui angelică făcând deliciul publicului. Timbrul său s-a potrivit excelent pe "Highway to Hell", chiar dacă versiunea lui e ceva mai pițigăiată.

Așa cum era firesc, toți antrenorii și l-au dorit în echipă (mai puțin David Bisbal, pentru că a fost blocat de unul dintre colegi). Puștiul nu a părut deloc intimidat de entuziasmul tuturor celor din sală, răspunzând foarte relaxat și direct la toate întrebările pe care le-a primit după momentul său. Potrivit spuselor lui, a descoperit că are voce la 6 ani, adică anul trecut, prima piesă pe care a învățat să o cânte fiind chiar "Highway to Hell".

Apariția lui în cadrul acestei emisiuni îl va ajuta, cel mai probabil, dacă va alege să-și facă o carieră în muzică. Nici nu mai contează pe ce loc va termina concursul, important e că publicul l-a văzut pe Jesus (no pun intended) și că momentul lui s-a viralizat.

VIDEO: Jesús del Río cântă 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending