Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020 a continuat vineri seară cu cea de-a 11-a rundă de audiții

Citește rezumatul ediției din 13 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al 11-lea episod X Factor 2020
Concurenții care au trecut de cel de-al 11-lea episod X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Începând cu această săptămână, X Factor le aduce românilor porție dublă de show. Joi, pe 12 noiembrie, am asistat la o nouă ediție și am cunoscut noi concurenți ce vor să câștige marele premiu. În seara de vineri, pe scena emisiunii s-au auzit alte voci remarcabile.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea, David Adrian Ștefan, Iulian Selea

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae, Lakeetra Knowles, Austin Hirth, Mehmet Dural

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band, Oana & George Indru, Ioana & Diana Conta

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi, Marta Verrecchia, Andreea Dobre

Citește rezumatul ediției X Factor din 13 noiembrie:

Ilinca Dinu

Ilinca are 14 ani și este din București. Este pasionată de muzică de la o vârstă fragedă, impulsionată fiind și de nașa sa, cunoscuta Angela Similea. Ilinca a dezvăluit că un moment extrem de important în ceea ce privește muzica l-a reprezentat participarea la concursul New Wave din Rusia în 2016. Atunci și-a dat seama că munca ei a dat roade, mai ales după ce a avut o prestație în fața a 10 000 de oameni și s-a numărat printre cei 15 copii aleși dintre miile de participanți.

La X Factor, Ilinca a interpretat piesa "Am I The One" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA, primiți de la Ștefan, Loredana și Delia.

"Ilinca, ai cântat cu pasiune. Tu ai o voce puternică, și piesa nu e deloc ușoară. Chiar dacă piesa originală este cântată pe stilul ăsta, puteai să faci mici excepții și să încerci să o aduci mai mult în lumea ta, pe vocea ta. În rest, mi-a plăcut", a sfătuit-o Loredana.

Demian Zoran

Demian este originar din Timișoara și are 21 ani. Concurentul a mărturisit că a avut de mic o slăbiciune pentru arte și a avut norocul să fie susținut de părinți în acest demers. A luat lecții de canto, pian și trombon și visul său este să ai aibă o carieră muzicală în adevăratul sens al cuvântului. În prezent, Demian este student la Conservatorul de Arte din Timișoara, secția canto clasic.

Demian nu este la primul concurs muzical, el participând în trecut și la Vocea României. De acolo a fost recunoscut de Loredana. Pe scena de la X Factor, concurentul a interpretat piesa "Human" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA!

Iulian Selea

În vârstă de 21 de ani, Iulian este originar din Pitești și a venit la X Factor pentru a trăi o nouă experiență pe scenă. Tânărul este obișnuit cu astfel de concursuri. În trecut a participat la mai multe emisiuni, unde s-a remarcat datorită talentului și frumuseții lui. Acesta a făcut în trecut parte din trupa Maxim, proiect care în acest moment s-a terminat.

La X Factor, Iulian a cântat piesa "You Are The Reason" și i-a impresionat pe jurați. Merge direct în bootcamp cu 4 DA!

"Tu ești pentru X Factor, vocea ta este pentru X Factor. X Factor e pentru tine. Să știi că tu ai un DA imens din partea mea", a spus Delia.

Ioan Gasparovici

Ioan are 18 ani și vine din Brașov. Concurentul cântă atât cu vocea, cât și la diverse instrumente. Pasiunea lui pentru muzică este atât de puternică, încât a refuzat să îi asculte pe cei care se îndoiau de el. Astfel, și-a urmat visul și a venit la X Factor să îi cucerească pe jurați cu vocea sa. A reușit să facă acest lucru cu piesa "Yesterday" de la The Beatles. Ioan a primit 3 DA de la Ștefan, Delia și Loredana.

"Ioane, te-am ascultat și am descoperit sensibilitate. Am fost puțin dezamăgit că nu ai putea fi în echipa mea", a spus Ștefan Bănică.

Cristina Vasiu

Cristina se ocupă cu muzica de mai bine de 17 ani. A lansat o serie de piese, însă nu a gustat cu adevărat succesul. Concurenta a mărturisit că a venit la X Factor pentru că îi este dor de scenă, mai ales în această perioadă dificilă. Cristina a interpretat piesa "Oameni" a lui Marius Țeicu și a primit 3 DA.

"Îmi place simplitatea cu care ai venit, cu care ai cântat", a spus Ștefan Bănică.

Ioana și Diana Conta

Ioana și Diana sunt gemene, au 22 de ani și vin din Timișoara. Fetele sunt studente la Facultatea de Muzică. Cântă de când se știu, dar nu au mai urcat niciodată pe o scenă atât de mare. Cu toate acestea, Ioana și Diana au cucerit jurații cu piesa "Lovely" a lui Billie Elish și merg direct în bootcamp cu 4 DA.

"Ce înseamnă să fii suflet pereche", a comentat Loredana, impresionată de conexiunea dintre cele două fete.

Delia a ținut să menționeze alegerea muzicală. Jurata a fost încântată că fetele au ales o piesă fresh, care să se potrivească în show-ul X Factor.

Zorana Samson

Zorana Samson are 17 ani și este elevă la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza". Concurenta a mărturisit că deși nu știe sigur dacă vrea să facă o carieră din muzică, își dorește să experimenteze cât mai multe domenii artistice pentru a-și da seama ce îi place cu adevărat.

Zorana a urcat pentru prima dată pe o scenă muzicală și i-a surprins plăcut pe jurați cu piesa "Toxic", varianta Melanie Martinez. Concurenta a primit 3 DA și se află pe lista lui Ștefan Bănică.

"Ești bombiță. Eu nu am mai auzit pe nimeni cu așa timbru", a spus Delia, adăugând că cineva trebuie să semneze urgent pentru Zorana la o casă de discuri.

Mehmet Dural

Mehmet are 33 de ani, este din Turcia și de profesie este muzician. A venit anul trecut în România și a rămas aici pentru că s-a îndrăgostit de țara noastră și de oamenii de aici. Când nu se află pe scene mari, Mehmet cântă în baruri, restaurante și bistrouri.

Mehmet a interpretat o piesă în limba turcă și i-a cucerit pe jurați. Aceștia au fost curioși să îl audă cântând și într-o altă limbă. Atunci, Mehmet a cântat melodia "Drumurile noastre", a primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

"Nu te cunosc, dar te plac mult", i-a transmis Ștefan Bănică concurentului.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Corina Badea, medicul din primele linii ale pandemiei, care a interpretat piesa Deliei, "Ce are ea".
 • Alexandra Marin Raicu, concurenta de 30 de ani care a cântat "Mai rămâi și nu pleca".
 • Rani Kutkut, tânăra de 17 care a interpretat melodia "Empire State of Mind".
 • Răzvan Drăgan, concurentul de 22 de ani care a interpretat "Say You Won't Let Go".

Lifestyle

Delia a fost invitată la podcastul lui Smiley, unde a vorbit despre vacanţe alături de Dan Badea

Seria de podcasturi a lui Smiley continuă, de această dată cu doi invitaţi de la iUmor. Promovată mai degrabă ca o "emisiune online", "8, 8 şi ceva, FIX" i-a avut invitaţi pe comediantul Dan Badea şi pe Delia Matache. Subiectul acestui episod a fost plecarea în vacanţe şi concedii, dar şi... shaorma cu de toate Totul se vede în clip şi se disecă în articol.

Publicat

pe

Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea
Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea │ FOTO: Smiley

Pandemia a făcut foarte mulţi artişti, actori, comedianţi să pornească podcasturi, pentru a fi mai aproape de fanii lor. Smiley a pornit în primăvara lui 2021 "8, 8 şi ceva, FIX", o producţie online relaxată, unde artistul a invitat amici ai săi şi persoane de care se simte apropiat. Totul începea cu un episod despre paternitate, în care Bobonete, Fodor şi DOC au avut sfaturi pentru proaspătul tătic Smiley. Au fost invitaţi şi Pavel Bartoş şi soţia, dar şi Ştefania, Speak, Deliric şi Doc în ultimele episoade.

În luna mai i-am făcut pe Gina Pistol, DOC şi Deliric discutând despre sinceritate. Ultimul episod a venit pe 10 iunie 2021, iar după o serie de ştiri pe scurt, un sketch cu istoria shaormei, pe la minutul 17 apar şi invitaţii speciali: Delia Matache şi Dan Badea. Colegi la iUmor, artista şi comediantul au discutat în special despre vacanţe, făcând paralela celor de la noi cu cele din afară. S-a vorbit despre all inclusive, kilogramele puse inevitabil în concediu, dar şi despre cele mai exotice locuri în care a fost Delia.

Am aflat că Smiley nu are atât de mult timp pentru concedii pe cât şi-ar dori şi am ascultat din nou păţania Deliei dintr-o excursie pe munte când era mică. E vorba despre momentul când şi-a petrecut noaptea în pădure alături de tatăl său şi sora în vârstă de doar 5 ani, cu sunete de animale în jur. Auzisem istorioara la podcastul lui Micutzu, unde am aflat şi că Deliei îi e mai teamă de vaci agresive decât de unele animale carnivore. Am avut şi sfaturi pentru vacanţele în Europa, iar Dan Badea a povestit despre momentul când a făcut stand-up pentru soldaţii romani din Afghanistan.

Smiley a lansat în această primăvară piesa "Noi doi şi noaptea", iar pe 1 iunie a sărbătorit Ziua Copilului lansând o versiune live a piesei "Până la Tine". Pe artist îl vom vedea în juriul noii emisiuni SuperStar România, iar alături de el vor juriza şi Marius Moga şi Carla's Dreams, dar şi Raluka. Delia a apărut în urmă cu o lună la podcastul "Acasă la Măruţa", armonizându-şi vocea cu Andra, pentru că în iunie să lanseze piesa "Racheta", care fusese NFT la începutul anului.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul iUmor sezonul 10 este un concurent trimis acasă, revenit cu mini roast-uri

Finala sezonului 10 iUmor a ţinut neaşteptat de mult pe 26 mai, întinzându-se şi după ora 00:00 şi intrând binişor în ziua de 27 mai. 12 concurenţi au ajuns în finală, iar doar 6 au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul. La final doar un concurent a plecat cu cecul de 20.000 de euro şi el a fost o surpriză. Îi vedeţi numărul în articol.

Publicat

pe

Finala iUmor Sezonul 10 castigator
Finala iUmor Sezonul 10 castigator │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ca să nu mai ţinem suspansul prea multă vreme, e vorba despre Andrei Garici, cel mai greu calificat concurent. Asta pentru că în semifinală a livrat un număr slab, iar apoi a fost trimis acasă să îşi aducă glumele pregătite pentru finală. Apoi a avut doar o zi, sau mai bine zis 3 ore să îşi scrie numărul nou, după ce a fost votat de public pentru a ajunge în disputa de pe 26 mai. Numărul din marea finală a fost o colecţie de roast-uri, pentru celebrităţi ca Fuego, Prigoană, Gheorghe Gheorghiu, Aurel Moldoveanu şi Cătălin Măruţă.

Au fost glume muşcătoare, dar punct ochit-punct lovit. Juraţii au reacţionat pozitiv şi publicul l-a ales pe Andrei Garici după un vot prin SMS de 15 minute.

Marele favorit al finalei a fost Florin Gheorghe, care se vedea deja câştigător şi a dezamăgit juraţii, deşi avea experienţa show-ului din 2019 şi a avut deja şi turnee de comedie alături de Dan Badea. Prea multe glume cu păr pubian şi prea puţină inspiraţie în afară de poante despre sex.

Surpriza serii la iUmor a fost Nae Nicolae, pe care Mihai Bendeac l-a considerat demn de scenete la Sala Palatului şi cu un număr care va fi amuzant şi peste 20 de ani. Cheloo i-a dat totuşi o lecţie, simulând un vot negativ, pentru a reveni apoi şi a da mâna cu concurentul. Glumele sale s-au axat pe copilăria în sărăcie, cu ardei iute în loc de căldură, pastă de dinţi reciclată şi alte trăznăi.

Doru Nicuţ şi Alexandru Gheţan au fost alţi doi finalişti cu şanse reale la marele trofeu, în vreme ce Ştefania Costache a oferit momentul sexy al serii, cu un "căţeluş feminin", care a furat ochii lui Bendeac şi Cheloo.

Daria Ştefania a reuşit performanţa de a fi incredibil de întunecată, în discursul său despre anorexie, bulimie, vomă şi afecţiuni psihice. A fost dincolo de umor, mai degrabă o serie de confesiuni şocante, mai ales pentru Delia.

Şi Vlad Bieltz a părut a avea şanse, dar nu a fost la fel de bun ca în preselecţii.

Poate dezamăgirea serii a fost Alin Bouraşu, care a livrat ghicitori scornite pe genunchi şi fără a avea mare sens.

La final rămâne un singur câştigător, Andrei Garici şi întrebări legate de existenţa unui sezon 11, după cum tot ameninţa Mihai Bendeac la final. Ce e drept e o glumă internă, ce apare la fiecare final de sezon. Am avut şi un număr de comedie marca Mincu, livrat în timpul votului, iar comendiantul Alexandru Minculescu ne-a povestit cum a petrecut pandemia alături de Maria Popovici, mai ales aventura mersului la magazin după pufuleţi.

Ce a lipsit din finală? Momentul de înregistrare a victoriei fiecărui concurent, separat, cu bucuria mai mult sau mai puţin falsă a juraţilor. Poate şi un roast mai muşcător...

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine sunt finaliştii iUmor, sezonul 10 după semifinala de pe 19 mai

Pe 19 mai a avut loc semifinala iUmor, sezonul 10, din care au fost aleşi cei sau mai bine zis ales cel care avea să meargă în finala de pe 26 mai. Părea să fie o semifinală slabă, primii participanţi picând sub securea lui Cheloo, pus pe jurizări negative în acea ediţie. Cine s-a calificat mai departe aflaţi în articol.

Publicat

pe

Juriu iUmor sezonul 10
Juriu iUmor sezonul 10 │ FOTO: Antena 1

Totul începea cu cuplul zâmbăreţ format din Liana şi Alexandru Avădanei, care au spus glume legate de viaţa de cuplu, dar cele cu alăptare şi transformările corpului femeii nu au prins deloc la juraţi. L-am văzut şi pe Mihai Coman, acuzat în repetate rânduri de Mihai Bendeac că ar fi plagiat glume şi din nou a primit acuzaţii de gen pentru o glumă legată de mersul la Carrefour. Asta deşi în audiţii Mihai îi garantase un post de scenarist dacă glumele erau cu adevărat ale sale.

Totul a culminat cu o invitaţie a Deliei la jogging pentru acest concurent.

Elena Albu a avut un super moment la pian despre faimoasele poze nesolicitate cu... penisuri. Cheloo, Delia şi Bendeac l-au apreciat, dar se putea mai bine.

Apoi a venit Andrei Garici, care i-a adus un omagiu bunicului său cioban şi care a părut a topi inima juraţilor, dar doar până la un punct. Potenţialul era mare, dar nefolosit şi el a fost trimis acasă pentru a îşi aduce textul pregătit pentru finală. A revenit apoi şi a spulberat toate aşteptările cu un roast care a lovit în toate celebrităţile de la noi, inclusiv Loredana, dar şi Cheloo şi chiar Mircea Badea.

De altfel Andrei Garici avea să fie singurul selectat din această semifinală pentru a fi trimis în finală.

Au mai concurat şi Nechifor Bugeac, din nou cu arhaisme, dar de această dată interpretând o piesă "Paraziţii", urmat de Alina Păduraru, cu o lecţie de chimie şi medicină legată de Coronavirus. Ne-a spus şi cum să ne vaccinăm în funcţie de zodie. Cristi Toma a venit cu compania de teatru pentru un moment de comedie absurdă, iar Alvin Capon a făcut un număr captivant, mai puţin axat pe dizabilităţile sale de această dată. Diana Oprea a venit din nou cu un show de jazz şi muzică lounge, reinterpretând piese "Paraziţii".

La final singurul concurent care a mers în finală este Andrei Garici. Iată şi ceilalţi finalişti votaţi de public din audiţii până acum:

 • Florin Gheorghe
 • Nae Niculae
 • Daria Ştefania
 • Marie Janette
 • Alexandru Ghetan
 • Ştefania Costache
 • Doru Nicut
 • Radu Carbon
 • Alin Bourasu
 • Vlad Bieltz
 • Gabriel Dumitriu

Finala iUmor 2021 va fi difuzată miercuri, pe 26 mai de la ora 20:30 pe Antena 1. Mihai Bendeac, Cheloo şi Delia vor alege alături de public cel mai amuzant concurent din sezonul 10.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending