Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

AC/DC, pe prima poziție în clasamente cu albumul "Rock Or Bust"

"Rock Or Bust", al 15-lea material discografic al trupei AC/DC, a debutat pe prima pozitie în clasamentele a peste 10 țări. Albumul include 11 compoziții noi și este primul material al formației înregistrat fără Malcolm Young.

Publicat

pe

AC/DC live pe Giant Stadium - Brian Johnson si Angus Young
AC/DC live pe Giant Stadium - Brian Johnson si Angus Young │ FOTO: www.acdc.com

Albumul "Rock or Bust" a primit Discul de Platină în Germania, Australia, Franta, Austria, Polonia, Elvetia si Discul de Aur in Belgia, Ungaria, Noua Zeelanda, Suedia și este cel mai bine vândut album la nivel internațional de 10 ani încoace. Materialul discografic al trupei se află deja în top 5 în Noua Zeelandă, Japonia, UK, SUA, Spania, Polonia, Cehia, Italia, Danemarca, Olanda și Ungaria.

RECOMANDARE: Au fost anunțate primele concerte din turneul din 2015, vezi agenda "Rock Or Bust World Tour 2015"

În SUA, "Rock Or Bust" a debutat pe pozitia a 3-a în topul Billboard 200, cu peste 174.000 de unități vândute în prima săptămână. Criticii au oferit, de asemenea, reveiw-uri foarte bune, albumul fiind considerat un moment marcant al celor 41 de ani de activitate ai AC/DC.

Rock or Bust” include 11 piese și este produs de Brendan O'Brien și mixat de Mike Fraser. Acesta este primul material al formației înregistrat fără Malcolm YoungStevie Young, nepot al lui Malcolm și Angus Young, a preluat partea de chitară ritmică, acesta participând și la înregistrările noului album. Muzicianul va însoți formația și în turneul pe care AC/DC îl va susține în 2015.

Tracklist “Rock Or Bust” – AC/DC:

 1. Play Ball
 2. Sign of the Times
 3. Ain’t The Way
 4. Rock or Bust
 5. Done Her Good
 6. Steal My Meal
 7. Watching Games
 8. Cardhouse Blues
 9. Bulletride
 10. Rumble
 11. Back in the Zone

AC/DC - "Rock or Bust"

PUBLICITATE
Comentează

Trending