Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

AC/DC, pe prima poziție în clasamente cu albumul "Rock Or Bust"

"Rock Or Bust", al 15-lea material discografic al trupei AC/DC, a debutat pe prima pozitie în clasamentele a peste 10 țări. Albumul include 11 compoziții noi și este primul material al formației înregistrat fără Malcolm Young.
AC/DC live pe Giant Stadium - Brian Johnson si Angus Young

AC/DC live pe Giant Stadium - Brian Johnson si Angus Young

Albumul "Rock or Bust" a primit Discul de Platină în Germania, Australia, Franta, Austria, Polonia, Elvetia si Discul de Aur in Belgia, Ungaria, Noua Zeelanda, Suedia și este cel mai bine vândut album la nivel internațional de 10 ani încoace. Materialul discografic al trupei se află deja în top 5 în Noua Zeelandă, Japonia, UK, SUA, Spania, Polonia, Cehia, Italia, Danemarca, Olanda și Ungaria.

RECOMANDARE: Au fost anunțate primele concerte din turneul din 2015, vezi agenda "Rock Or Bust World Tour 2015"

În SUA, "Rock Or Bust" a debutat pe pozitia a 3-a în topul Billboard 200, cu peste 174.000 de unități vândute în prima săptămână. Criticii au oferit, de asemenea, reveiw-uri foarte bune, albumul fiind considerat un moment marcant al celor 41 de ani de activitate ai AC/DC.

Rock or Bust” include 11 piese și este produs de Brendan O'Brien și mixat de Mike Fraser. Acesta este primul material al formației înregistrat fără Malcolm YoungStevie Young, nepot al lui Malcolm și Angus Young, a preluat partea de chitară ritmică, acesta participând și la înregistrările noului album. Muzicianul va însoți formația și în turneul pe care AC/DC îl va susține în 2015.

Tracklist “Rock Or Bust” – AC/DC:

 1. Play Ball
 2. Sign of the Times
 3. Ain’t The Way
 4. Rock or Bust
 5. Done Her Good
 6. Steal My Meal
 7. Watching Games
 8. Cardhouse Blues
 9. Bulletride
 10. Rumble
 11. Back in the Zone

AC/DC - "Rock or Bust"

Citește mai multe despre AC/DC
RECOMANDARE:Cumpără albume și materiale AC/DC

Deschide lista completă de discuri AC/DC (CD și vinyluri)

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey și Lorde, nominalizate la Globurile de Aur 2015

Lana Del Rey și Lorde sunt nominalizate la Globurile de Aur 2015, la categoria Best Original Song. Piesele incluse pe...

Închide