Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Sia a lansat piesa "Original", compusă pentru coloana sonoră "Dollitle" - AUDIO

Sia a devenit un artist sinonim cu coloanele sonore inspirate în ultimii ani. Artista şi-a împrumutat talentul piesei definitorii pentru coloana sonoră a noului film "Dolittle", în care joacă Robert Downey Jr. Muziciana a compus piesa "Original" pentru acest soundtrack şi o puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Coloana Sonora Dolittle Sia Original
Coloana Sonora Dolittle Sia Original │ FOTO: Sia

După ce a părăsit universul Marvel şi personajul Iron Man, Robert Downey Jr. apare într-un film mai uşor, pentru copii, "Dolittle". Este un reboot sau o reinventare a poveştii spuse de Eddie Murphy, a celebrului doctor veterinar care vorbeşte cu animalele. Sia a creat piesa pentru acest film inspirată de povestea şi atmosfera sa. Este un track inspiraţional şi optimist, care începe cu versuri despre exuberanţa pe care ţi-o dă unicitatea.

Sia cântă despre puterea de a fi diferit, original şi de a face ceea ce te defineşte şi te separa de mase. Nu lipsesc vocalizele lungi şi instrumentalul melancolic, animat de pian şi chitară. "Original" este prima piesă solo lansată de Sia de la "Out There" din 2019, o colaborare cu Hans Zimmer care a fost pe coloana sonoră a documentarului BBC "One Planet, Seven Worlds". Ultimul album complet nou al artistei a fost cel de Crăciun din 2017, "Everyday is Christmas".

Înainte de acesta am ascultat piesele apreciate de pe LP-ul "This Is Acting" din 2016. În ultimii ani Sia a fost mai degrabă ocupată cu proiectul LSD, alături de Diplo şi Labrinth, care a generat multiple hituri, precum "Thunder". Artista a avut şi o predilecţie pentru coloane sonore, lansând track-uri pentru filmele următoare:

  • "Lion" ("Never Give Up")
  • "Wonder Woman" ("To be Human")
  • "My Little Pony: the Movie" ("Rainbow")
  • "Fifty Shades Darker" ("Helium")
  • "At the Hart of Gold: Inside the USA Gymnastics Scandal" (I'm Still Here")
  • "Dumplin'" ("Here I Am" cu Dolly Parton)
  • "Vox Lux" (piesele lui Natalie Portman)

"Dolittle" va intra în cinematografe pe 17 ianuarie şi va primi un element promoţional inedit: Robert Downey Jr. va apărea la podcastul lui Joe Rogan în zilele viitoare, în ceea ce se anunţă o oră şi jumătate de discuţii despre Iron Man, DMT, fitness şi povesti trăznite din culisele filmelor actorului.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Sean Paul şi Sia prezintă piesa "Dynamite" - AUDIO

Sean Paul şi Sia se reunesc la 5 ani de la hitul "Cheap Thrills" pentru a lansa o nouă piesă împreună, "Dynamite". Rezultatul este un single dancehall cu sound tropical şi dansabil, de vară, în contradicţie cu perioada anului în care ne aflăm. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sean Paul Sia Dynamite
Coperta single Sean Paul Sia Dynamite │ FOTO: Sean Paul

"Dynamite" este un single produs de Banx & Ranx şi Greg Kurstin, acesta din urmă producând şi precedenta colaborare între Sia şi Sean Paul, "Cheap Thrills". Melodia este una veselă, de petrecere pe malul mării, iar Sean Paul are prim planul, cântând cu clasicul său timbru şi accent insular, specific dancehall. Sia intervine cu vocalize şi un timbru unic, care a consacrat-o, apărând în special pe refren. Are şi acel "cracking" în voce pe care îl foloseşte de obicei în live-urile cu instrumental minim.

Sean Paul a declarat următoarele despre colaborare:

"Dynamite" a pornit ca piesă de good vibe. După ce am înregistrat "Cheap Thrills", eu şi Sia am ştiut că vom înregistra un alt single, iar "Dynamite" este a doua parte. Banx & Ranx, Greg Kurstin, eu şi Sia, noi am lucrat la această melodie şi sper ca oamenii să graviteze spre cea ca în cazul primei piese.

"Dynamite" este un disc de feel good pentru mine şi vreau să îi mulţumesc lui Sia şi echipei sale, echipei mele Dutty Rock, echipei de manageri şi mamei mele care mi-a prezentat muzica creată de Sia.

Acest single vine după "Only Fanz", piesa lansată de Sean Paul alături de Ty Dolla $ign în august şi gândită pentru a împuternici femeile care foloseau în mod creativ platforma de creare de content foto şi video. Sia a mai avut o reuniune cu hitmakerul său preferat în ultimul an, David Guetta, cei doi lansând single-ul "Let's Love". Muzicienii au scos hit după hit şi vin în minte "Titanium", "Flames", "She Wolf", "Bang My Head" şi altele.

Ultimul an nu a fost chiar ideal pentru Sia totuşi, deoarece filmul său dramatic despre experienţa unei persoane cu autism, "Music" a luat Zmeura de Aur. Criticii şi fanii au avut o problemă cu modul în care dansatoarea Maddie Ziegler prezenta comportamentul unei persoane ce suferă de această afecţiune. S-a creat chiar o petiţie pentru a se retrage nominalizarea la Globurile de Aur a filmului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending