Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Lyric Video: LSD - Heaven Can Wait ft. Sia, Diplo, Labrinth

LSD continuă lansările de single-uri de pe albumul de debut, cu "Heaven Can Wait". Super grupul format din Sia, Diplo şi Labrinth ne prezintă o melodie înălţătoare cu accente aproape religioase şi influenţe de gospel. Urmăreşte videoclipul cu versuri al acestui track în articol.

"Heaven Can Wait" are flerul dramatic ale unei piese gândite pentru un trailer de film sau pentru Broadway. Sia se joacă plăcut cu vocea, însoţită de backing vocals masculin, iar în fundal se aude un bas clasic de hip-hop şi EDM, şi o percuţie minimă. Voci în surdină suprapuse peste trilul artistei australiene creează o imagine de voci care bântuie o clădire părăsită.

Ascultând versurile, observaţi o meditaţie şi contemplaţie arsupra tentaţiilor şi spiritelor întunecate şi eterna senzaţie că nu eşti gata să mori azi. Sunt prea multe de iubit, făcut, respirat şi trăit până la rai. LSD este o formaţie compusă din Sia, prolificul DJ şi producător Diplo şi Labrinth. După câteva single-uri, artiştii au lansat în sfârşit albumul de debut luna trecută, sub numele de "Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD".

E greu de crezut că a trecut doar un an de când există acest super grup, care a debutat cu track-ul "Genius". De pe noul LP am putut asculta piese ca "No New Friends", iar în 2018 undele aeriene şi YouTube-ul au fost cucerite de single-ul "Thunderclouds". L-au ajutat mult şi reclamele la telefoane Samsung repetate la 5 minute pe TV, cu această piesă ca fundal muzical.

"No New Friends" este o piesă ideală de cântat la Coachella, iar "Thunderclouds" e gândită pentru a face o arenă întreagă de concerte să vibreze. "Heaven Can Wait" este un pic mai meditativă, de ascultat în maşină după o zi grea. E interesant cum LSD a reuşit să aducă 3 personalităţi distincte, cu amprenta proprie pe aceste melodii.

Diplo rămâne de departe cel mai ocupat muzician al grupului, între lansări de piese proprii, colaborarea LSD şi Silk City (care i-a adus şi un Grammy), plus proiectul Major Lazer, care mereu experimenteza cu sound-uri tropicale. Pe acest DJ, producător şi compozitor îl vom putea asculta la final de luna iunie 2019, în cadrul festivalului El Carrusel.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre DiploLabrinthLSDSia Furler
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE