Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Lyric Video: LSD - Heaven Can Wait ft. Sia, Diplo, Labrinth

LSD continuă lansările de single-uri de pe albumul de debut, cu "Heaven Can Wait". Super grupul format din Sia, Diplo şi Labrinth ne prezintă o melodie înălţătoare cu accente aproape religioase şi influenţe de gospel. Urmăreşte videoclipul cu versuri al acestui track în articol.

"Heaven Can Wait" are flerul dramatic ale unei piese gândite pentru un trailer de film sau pentru Broadway. Sia se joacă plăcut cu vocea, însoţită de backing vocals masculin, iar în fundal se aude un bas clasic de hip-hop şi EDM, şi o percuţie minimă. Voci în surdină suprapuse peste trilul artistei australiene creează o imagine de voci care bântuie o clădire părăsită.

Ascultând versurile, observaţi o meditaţie şi contemplaţie arsupra tentaţiilor şi spiritelor întunecate şi eterna senzaţie că nu eşti gata să mori azi. Sunt prea multe de iubit, făcut, respirat şi trăit până la rai. LSD este o formaţie compusă din Sia, prolificul DJ şi producător Diplo şi Labrinth. După câteva single-uri, artiştii au lansat în sfârşit albumul de debut luna trecută, sub numele de "Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD".

E greu de crezut că a trecut doar un an de când există acest super grup, care a debutat cu track-ul "Genius". De pe noul LP am putut asculta piese ca "No New Friends", iar în 2018 undele aeriene şi YouTube-ul au fost cucerite de single-ul "Thunderclouds". L-au ajutat mult şi reclamele la telefoane Samsung repetate la 5 minute pe TV, cu această piesă ca fundal muzical.

"No New Friends" este o piesă ideală de cântat la Coachella, iar "Thunderclouds" e gândită pentru a face o arenă întreagă de concerte să vibreze. "Heaven Can Wait" este un pic mai meditativă, de ascultat în maşină după o zi grea. E interesant cum LSD a reuşit să aducă 3 personalităţi distincte, cu amprenta proprie pe aceste melodii.

Diplo rămâne de departe cel mai ocupat muzician al grupului, între lansări de piese proprii, colaborarea LSD şi Silk City (care i-a adus şi un Grammy), plus proiectul Major Lazer, care mereu experimenteza cu sound-uri tropicale. Pe acest DJ, producător şi compozitor îl vom putea asculta la final de luna iunie 2019, în cadrul festivalului El Carrusel.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre DiploLabrinthLSDSia Furler
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE