Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Lyric Video: LSD - Heaven Can Wait ft. Sia, Diplo, Labrinth

LSD continuă lansările de single-uri de pe albumul de debut, cu "Heaven Can Wait". Super grupul format din Sia, Diplo şi Labrinth ne prezintă o melodie înălţătoare cu accente aproape religioase şi influenţe de gospel. Urmăreşte videoclipul cu versuri al acestui track în articol.

"Heaven Can Wait" are flerul dramatic ale unei piese gândite pentru un trailer de film sau pentru Broadway. Sia se joacă plăcut cu vocea, însoţită de backing vocals masculin, iar în fundal se aude un bas clasic de hip-hop şi EDM, şi o percuţie minimă. Voci în surdină suprapuse peste trilul artistei australiene creează o imagine de voci care bântuie o clădire părăsită.

Ascultând versurile, observaţi o meditaţie şi contemplaţie arsupra tentaţiilor şi spiritelor întunecate şi eterna senzaţie că nu eşti gata să mori azi. Sunt prea multe de iubit, făcut, respirat şi trăit până la rai. LSD este o formaţie compusă din Sia, prolificul DJ şi producător Diplo şi Labrinth. După câteva single-uri, artiştii au lansat în sfârşit albumul de debut luna trecută, sub numele de "Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD".

E greu de crezut că a trecut doar un an de când există acest super grup, care a debutat cu track-ul "Genius". De pe noul LP am putut asculta piese ca "No New Friends", iar în 2018 undele aeriene şi YouTube-ul au fost cucerite de single-ul "Thunderclouds". L-au ajutat mult şi reclamele la telefoane Samsung repetate la 5 minute pe TV, cu această piesă ca fundal muzical.

"No New Friends" este o piesă ideală de cântat la Coachella, iar "Thunderclouds" e gândită pentru a face o arenă întreagă de concerte să vibreze. "Heaven Can Wait" este un pic mai meditativă, de ascultat în maşină după o zi grea. E interesant cum LSD a reuşit să aducă 3 personalităţi distincte, cu amprenta proprie pe aceste melodii.

Diplo rămâne de departe cel mai ocupat muzician al grupului, între lansări de piese proprii, colaborarea LSD şi Silk City (care i-a adus şi un Grammy), plus proiectul Major Lazer, care mereu experimenteza cu sound-uri tropicale. Pe acest DJ, producător şi compozitor îl vom putea asculta la final de luna iunie 2019, în cadrul festivalului El Carrusel.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre DiploLabrinthLSDSia Furler
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE